Mustikka-riisimuffinit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mustikka-riisimuffinit

Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Sokeria
4 dl
Riisijauhoja
1 1/2 tl
Leivinjauhetta
1/2 tl
Suolaa
2 tl
Vaniljasokeria
1 dl
Maitoa
1/2 dl
(50 g) juoksevaa kasviöljyvalmistetta
2 dl
Jäisiä mustikoita

koristeeksi

Tomusokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää ne vaahtoon vuorotellen maidon ja rasvan kanssa. Sekoita joukkoon jäiset mustikat. Jaa seos muffinivuokiin. Paista 225-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia. Anna muffinien jäähtyä. Koristele tomusokerilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
Muokattu: 27.2.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

682

163

1,6 g

0,5 g

32,6 g

15,1 g

0,6 g

3,5 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1,5 tl Leivinjauhetta,

0,5 tl Suolaa,

0,5 dl (50 g) juoksevaa kasviöljyvalmistetta,

Tomusokeria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli