Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Omenacoleslaw

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

400 g
Valkokaalia
1 tl
Valkoviinietikkaa
Suolaa
Sokeria
Rouhittua mustapippuria
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Hapan omena
1 dl
Kermaviiliä
1 dl
Majoneesia
1 rkl
Sinappia
Chilijauhetta
3 rkl
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Suikaloi kaali ja mausta valkoviinietikalla, suolalla, sokerilla ja pippurilla. Kääntele aineksia hetki, jotta kaali alkaa mehustua ja maustua. Kuori ja raasta porkkanat ja omena karkeaksi, ja sekoita raaste kaalin joukkoon. Sekoita kermaviilistä, majoneesista, sinapista ja chilijauheesta kastike ja lisää se kasvisten joukkoon. Anna maustua viileässä noin tunnin ajan. Ripottele pinnalle persiljaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 20.5.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.