Omenacoleslaw | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Omenacoleslaw

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

400 g
Valkokaalia
1 tl
Valkoviinietikkaa
Suolaa
Sokeria
Rouhittua mustapippuria
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Hapan omena
1 dl
Kermaviiliä
1 dl
Majoneesia
1 rkl
Sinappia
Chilijauhetta
3 rkl
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Suikaloi kaali ja mausta valkoviinietikalla, suolalla, sokerilla ja pippurilla. Kääntele aineksia hetki, jotta kaali alkaa mehustua ja maustua. Kuori ja raasta porkkanat ja omena karkeaksi, ja sekoita raaste kaalin joukkoon. Sekoita kermaviilistä, majoneesista, sinapista ja chilijauheesta kastike ja lisää se kasvisten joukkoon. Anna maustua viileässä noin tunnin ajan. Ripottele pinnalle persiljaa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 20.5.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.