Pähkinä-suklaakakku - Yhteishyvä

Pähkinä-suklaakakku

Pähkinäsuklaakakku
Annokset
10
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
175°C
Suklaan ystävän kakussa on tummaa suklaata, kaakaojauhetta ja pähkinä-suklaalevitettä. Pähkinä-suklaakakku maistuu kahvipöydässä.
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
Tummaa suklaata
200 g
Margariinia
4 kpl
Kananmunaa
2 dl
Sokeria
1 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Kaakaojauhetta
1 tl
Leivinjauhetta

KUORRUTUS

1 dl
Kuohukermaa
2 dl
Pähkinä-suklaalevitetettä (nutella)

Näin teet

1

Vuoraa irtopohjavuoka (halk. 24 cm) leivinpaperilla. Paloittele suklaa. Sulata margariini. Lisää suklaa ja sekoita kunnes se on sulanut.

200 g
Tummaa suklaata
200 g
Margariinia
2

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi ne sekoittaen vaahtoon. Sekoita joukkoon jäähtynyt suklaaseos. Valuta taikina vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

4 kpl
Kananmunaa
2 dl
Sokeria
1/2 dl
Kaakaojauhetta
1 tl
Leivinjauhetta
1 1/2 dl
Vehnäjauhoja
3

Valmista kuorrutus. Kiehauta kerma ja sekoita joukkoon pähkinä-suklaalevite. Anna jäähtyä ja levitä kuorrutus kakulle.

1 dl
Kuohukermaa
2 dl
Pähkinä-suklaalevitetettä (nutella)
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 23.3.2015
Muokattu: 12.3.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja36 g356 g
Proteiinia7 g65 g
Rasvaa12 g119 g
Kuituja1 g13 g
Energiaa kj1168 11676
Energiaa kcal279 2790

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 200 g Margariinia

  • 1 tl Leivinjauhetta

  • 2 dl Pähkinä-suklaalevitetettä (nutella)

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja36 g356 g
Proteiinia7 g65 g
Rasvaa12 g119 g
Kuituja1 g13 g
Energiaa kj1168 11676
Energiaa kcal279 2790

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 200 g Margariinia

  • 1 tl Leivinjauhetta

  • 2 dl Pähkinä-suklaalevitetettä (nutella)

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.