Pähkinä-suklaakakku - Yhteishyvä

Pähkinä-suklaakakku

???
Annokset
10
Suklaan ystävän kakussa on tummaa suklaata, kaakaojauhetta ja pähkinä-suklaalevitettä. Pähkinä-suklaakakku maistuu kahvipöydässä.
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
Tummaa suklaata
200 g
Margariinia
4 kpl
Kananmunaa
2 dl
Sokeria
1 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Kaakaojauhetta
1 tl
Leivinjauhetta

KUORRUTUS

1 dl
Kuohukermaa
2 dl
Pähkinä-suklaalevitetettä (nutella)

Näin teet

1

Vuoraa irtopohjavuoka (halk. 24 cm) leivinpaperilla. Paloittele suklaa. Sulata margariini. Lisää suklaa ja sekoita kunnes se on sulanut.

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi ne sekoittaen vaahtoon. Sekoita joukkoon jäähtynyt suklaaseos. Valuta taikina vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Valmista kuorrutus. Kiehauta kerma ja sekoita joukkoon pähkinä-suklaalevite. Anna jäähtyä ja levitä kuorrutus kakulle.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 23.3.2015
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja36 g356 g
Proteiinia7 g65 g
Rasvaa12 g119 g
Kuituja1 g13 g
Energiaa kj1168 11676
Energiaa kcal279 2790

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 200 g Margariinia

  • 1 tl Leivinjauhetta

  • 2 dl Pähkinä-suklaalevitetettä (nutella)

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja36 g356 g
Proteiinia7 g65 g
Rasvaa12 g119 g
Kuituja1 g13 g
Energiaa kj1168 11676
Energiaa kcal279 2790

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 200 g Margariinia

  • 1 tl Leivinjauhetta

  • 2 dl Pähkinä-suklaalevitetettä (nutella)

Resepti
Katri Schröder

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.