Papu-juustosalaatti
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 100 g | fetajuustokuutioita |
| 1 kpl | (á 425/285 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa |
| 250 g | kirsikkatomaatteja |
| 1 kpl | ruukkusalaatti |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 1 dl | paahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä |
| Kastike: | |
|---|---|
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | balsamiviinietikkaa |
| mustapippuria | |
- 1.
Valuta juusto. Valuta ja huuhtele valkoiset pavut. Puolita kirsikkatomaatit ja revi salaatti. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita salaatin ainekset keskenään. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi kastiketta varten. Sekoita kastikkeen ainekset ja kääntele kastike salaatin joukkoon.
Papu-juustosalaatti
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 100 g | fetajuustokuutioita |
| 1 kpl | (á 425/285 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa |
| 250 g | kirsikkatomaatteja |
| 1 kpl | ruukkusalaatti |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 1 dl | paahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä |
Kastike: | |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | balsamiviinietikkaa |
| mustapippuria | |
Valmistus
- 1
Valuta juusto. Valuta ja huuhtele valkoiset pavut. Puolita kirsikkatomaatit ja revi salaatti. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita salaatin ainekset keskenään. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi kastiketta varten. Sekoita kastikkeen ainekset ja kääntele kastike salaatin joukkoon.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























