Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Papu-juustosalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

100 g
Fetajuustokuutioita
1 kpl
(á 425/285 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
250 g
Kirsikkatomaatteja
1 kpl
Ruukkusalaatti
1 kpl
Pieni sipuli
1 dl
Paahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä

Kastike:

1 kpl
Valkosipulinkynsi
3 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Balsamiviinietikkaa
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valuta juusto. Valuta ja huuhtele valkoiset pavut. Puolita kirsikkatomaatit ja revi salaatti. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita salaatin ainekset keskenään. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi kastiketta varten. Sekoita kastikkeen ainekset ja kääntele kastike salaatin joukkoon.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 21.7.2011
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.