Papu-juustosalaatti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
100 gfetajuustokuutioita
1 kpl(á 425/285 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
250 gkirsikkatomaatteja
1 kplruukkusalaatti
1 kplpieni sipuli
1 dlpaahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä

Kastike:

1 kplvalkosipulinkynsi
3 rkloliiviöljyä
1 rklbalsamiviinietikkaa
mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Valuta juusto. Valuta ja huuhtele valkoiset pavut. Puolita kirsikkatomaatit ja revi salaatti. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita salaatin ainekset keskenään. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi kastiketta varten. Sekoita kastikkeen ainekset ja kääntele kastike salaatin joukkoon.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025