Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Persikkainen rahkahyytelökakku

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

150 g
Kaurakeksejä
1/2 dl
Juoksevaa margariinia

Täyte:

6 kpl
Liivatelehteä
1 kpl
(820 g/470 g) persikoita 2 dl täytteeseen, loput pohjan päälle ja pinnalle
250 g
Maitorahkaa
400 g
Vaniljakasvisrasvalevitettä
1/2 dl
Sokeria
1/2 dl
Persikoiden lientä

Koristeluun:

Hedelmiä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Hienonna kaurakeksit monitoimikoneessa. Sekoita murujen joukkoon juokseva margariini. Aseta levinpaperi irtopohjaisen vuoan pohjalevylle. Kiristä reuna kiinni, jolloin paperi jää väliin. Kaada muruseos vuoan pohjalle leivinpaperin päälle ja painele kakun pohjaksi. Pehmennä liivatelehdet kylmässä vedessä. Avaa persikkatölkki ja ota ½ dl liemestä talteen. Valuta persikat. Viipaloi kaksi persikanpuolikasta murupohjan päälle, soseuta loput persikat pestyssä monitoimikoneen kulhossa. Lisää persikoiden joukkoon rahka, vaniljatuorejuusto ja sokeri. Kuumenna persikoiden liemi ja liuota pehmenneet liivatelehdet kuumaan nesteeseen. Lisää haalea liivateseos rahkaseokseen ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte pohjan päälle ja hyydytä kylmässä yön yli. Irrota rengas varovasti ja siirrä kakku tarjoiluastiaan. Koristele hedelmillä.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.3.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.