Pestoperunamuusi - Yhteishyvä

Pestoperunamuusi

Perunamuusi ohje
Annokset
8
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Mausta perunamuusi helposti valmiilla pestokastikkeella. Lisää pestoa valmiin perunamuusin joukkoon. Katso pestoperunamuusin ohje!
Jaa Somessa

Ainekset

1 1/2 kg
Jauhoisia perunoita, esim. rosamunda
1 tl
Suolaa
3 dl
Keitinlientä tai maitoa
50 g
Voita (halutessasi)
5 rkl
Pestokastiketta

Näin teet

1

Pese, kuori ja leikkaa perunat paloiksi. Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä kypsiksi, noin 15 minuuttia. Valuta keitinvesi pois, säästä halutessasi osa notkistukseen. Soseuta perunat sähkövatkaimella. Lisää suola ja maitoa tai keitinlientä niin paljon, että saat pehmeän muusin. Lisää halutessasi nokare voita. Sekoita pestokastike muusin joukkoon.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.1.2015
Muokattu: 25.2.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja28 g220 g
Proteiinia4 g34 g
Rasvaa10 g80 g
Kuituja2 g13 g
Energiaa kj929 7430
Energiaa kcal222 1775

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja28 g220 g
Proteiinia4 g34 g
Rasvaa10 g80 g
Kuituja2 g13 g
Energiaa kj929 7430
Energiaa kcal222 1775

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Suolaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.