Pienet lohimaljat
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 - 2 dl | raastettua hapanleipää |
| 150 g | kylmäsavu- tai graavilohta |
| 2 kpl | kovaksi keitettyä kananmunaa |
| 1 dl | majoneesia |
| 1/2 dl | ruokakermaa |
| suolaa | |
| mustapippuria | |
| 2 rkl | hienonnettua tilliä |
- 1.
Kuutioi lohi. Kuori munat ja hienonna ne haarukalla pieneksi. Löysennä majoneesia hiukan kermalla ja sekoita joukkoon munat, tilli, ripaus suolaa ja hiukan pippuria. Annostele ainekset kerroksittain pieniin alkumaljoihin tai juomalaseihin. Tarjoa alkuruokana.
Pienet lohimaljat
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 - 2 dl | raastettua hapanleipää |
| 150 g | kylmäsavu- tai graavilohta |
| 2 kpl | kovaksi keitettyä kananmunaa |
| 1 dl | majoneesia |
| 1/2 dl | ruokakermaa |
| suolaa | |
| mustapippuria | |
| 2 rkl | hienonnettua tilliä |
Valmistus
- 1
Kuutioi lohi. Kuori munat ja hienonna ne haarukalla pieneksi. Löysennä majoneesia hiukan kermalla ja sekoita joukkoon munat, tilli, ripaus suolaa ja hiukan pippuria. Annostele ainekset kerroksittain pieniin alkumaljoihin tai juomalaseihin. Tarjoa alkuruokana.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
19.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












