Pienet lohimaljat

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 - 2 dlraastettua hapanleipää
150 gkylmäsavu- tai graavilohta
2 kplkovaksi keitettyä kananmunaa
1 dlmajoneesia
1/2 dlruokakermaa
suolaa
mustapippuria
2 rklhienonnettua tilliä

Valmistus

  1. 1

    Kuutioi lohi. Kuori munat ja hienonna ne haarukalla pieneksi. Löysennä majoneesia hiukan kermalla ja sekoita joukkoon munat, tilli, ripaus suolaa ja hiukan pippuria. Annostele ainekset kerroksittain pieniin alkumaljoihin tai juomalaseihin. Tarjoa alkuruokana.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä