Pienet lohimaljat
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ainekset
1 - 2 dl
Raastettua hapanleipää
150 g
Kylmäsavu- tai graavilohta
2 kpl
Kovaksi keitettyä kananmunaa
1 dl
Majoneesia
1/2 dl
Ruokakermaa
Suolaa
Mustapippuria
2 rkl
Hienonnettua tilliä
Näin teet
1
Kuutioi lohi. Kuori munat ja hienonna ne haarukalla pieneksi. Löysennä majoneesia hiukan kermalla ja sekoita joukkoon munat, tilli, ripaus suolaa ja hiukan pippuria. Annostele ainekset kerroksittain pieniin alkumaljoihin tai juomalaseihin. Tarjoa alkuruokana.
Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 5.12.2018