Pienet lohimaljat
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 - 2 dl | raastettua hapanleipää |
| 150 g | kylmäsavu- tai graavilohta |
| 2 kpl | kovaksi keitettyä kananmunaa |
| 1 dl | majoneesia |
| 1/2 dl | ruokakermaa |
| suolaa | |
| mustapippuria | |
| 2 rkl | hienonnettua tilliä |
- 1.
Kuutioi lohi. Kuori munat ja hienonna ne haarukalla pieneksi. Löysennä majoneesia hiukan kermalla ja sekoita joukkoon munat, tilli, ripaus suolaa ja hiukan pippuria. Annostele ainekset kerroksittain pieniin alkumaljoihin tai juomalaseihin. Tarjoa alkuruokana.
Pienet lohimaljat
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 - 2 dl | raastettua hapanleipää |
| 150 g | kylmäsavu- tai graavilohta |
| 2 kpl | kovaksi keitettyä kananmunaa |
| 1 dl | majoneesia |
| 1/2 dl | ruokakermaa |
| suolaa | |
| mustapippuria | |
| 2 rkl | hienonnettua tilliä |
Valmistus
- 1
Kuutioi lohi. Kuori munat ja hienonna ne haarukalla pieneksi. Löysennä majoneesia hiukan kermalla ja sekoita joukkoon munat, tilli, ripaus suolaa ja hiukan pippuria. Annostele ainekset kerroksittain pieniin alkumaljoihin tai juomalaseihin. Tarjoa alkuruokana.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
19.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























