Pienet lohimaljat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pienet lohimaljat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 - 2 dl
Raastettua hapanleipää
150 g
Kylmäsavu- tai graavilohta
2 kpl
Kovaksi keitettyä kananmunaa
1 dl
Majoneesia
1/2 dl
Ruokakermaa
Suolaa
Mustapippuria
2 rkl
Hienonnettua tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuutioi lohi. Kuori munat ja hienonna ne haarukalla pieneksi. Löysennä majoneesia hiukan kermalla ja sekoita joukkoon munat, tilli, ripaus suolaa ja hiukan pippuria. Annostele ainekset kerroksittain pieniin alkumaljoihin tai juomalaseihin. Tarjoa alkuruokana.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.