Rapeat omenavohvelit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Rapeat omenavohvelit

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

3 1/2 dl
Maissitärkkelysjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
1/2 tl
Suolaa
2 dl
Laktoositonta maitoa
1 dl
Omenasosetta
1/2 kpl
Kanelia
2 kpl
Kananmunaa
2 rkl
Rypsiöljyä

lisäksi

2 kpl
Omenaa
2 rkl
Laktoositonta margariinia
1 tl
Kanelisokeria
Laktoositonta vaniljajäätelöä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kulhossa maissitärkkelysjauhot, leivinjauhe ja suola. Lisää joukkoon maitoa vähän kerrallaan samalla sekoittaen. Lisää omenasose, kaneli, munat ja öljy. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota viileässä noin 15 minuuttia.Kuumenna vohvelirauta. Valuta taikina kuumalle raudalle ja paista rapeiksi. Halkaise omenat, poista siemenet ja kanta. Lohko omenat ja paista rasvassa kanelin kanssa. Tarjoile vohvelit ja lämpimät omenat jäätelön kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.10.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.