Salmiakkiletut
1 Kappaletta
|
Nappaa talteen!
| 5 dl | kivennäisvettä |
| 1 dl | lakritsikastiketta |
| 1 kpl | (250 g) ohukais- ja vohvelijauheseosta |
| 4 rkl | hienonnettuja turkinpippureita |
| Tarjoiluun | |
|---|---|
| 1 dl | lakritsikastiketta |
- 1.
Mittaa kivennäisvesi ja lakritsikastike kulhoon. Vispaa jauheseos joukkoon. Sekoita taikinaan pieniksi rouhitut turkinpippurit. Anna taikina turvota 10–15 minuuttia.Paista letut keskilämmöllä molemmin puolin. Tarjoile lakritsikastikkeen kera.
Salmiakkiletut
Arvostele resepti
1 Kappaletta
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 5 dl | kivennäisvettä |
| 1 dl | lakritsikastiketta |
| 1 kpl | (250 g) ohukais- ja vohvelijauheseosta |
| 4 rkl | hienonnettuja turkinpippureita |
Tarjoiluun | |
| 1 dl | lakritsikastiketta |
Valmistus
- 1
Mittaa kivennäisvesi ja lakritsikastike kulhoon. Vispaa jauheseos joukkoon. Sekoita taikinaan pieniksi rouhitut turkinpippurit. Anna taikina turvota 10–15 minuuttia.Paista letut keskilämmöllä molemmin puolin. Tarjoile lakritsikastikkeen kera.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























