Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Salmiakkiletut

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

5 dl
Kivennäisvettä
1 dl
Lakritsikastiketta
1 kpl
(250 g) ohukais- ja vohvelijauheseosta
4 rkl
Hienonnettuja turkinpippureita

Tarjoiluun

1 dl
Lakritsikastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mittaa kivennäisvesi ja lakritsikastike kulhoon. Vispaa jauheseos joukkoon. Sekoita taikinaan pieniksi rouhitut turkinpippurit. Anna taikina turvota 10–15 minuuttia.Paista letut keskilämmöllä molemmin puolin. Tarjoile lakritsikastikkeen kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.5.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.