Salmiakkiletut - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Salmiakkiletut

???
Kappaleita
1
Jaa Somessa

Ainekset

5 dl
Kivennäisvettä
1 dl
Lakritsikastiketta
1 kpl
(250 g) ohukais- ja vohvelijauheseosta
4 rkl
Hienonnettuja turkinpippureita

TARJOILUUN

1 dl
Lakritsikastiketta

Näin teet

1

Mittaa kivennäisvesi ja lakritsikastike kulhoon. Vispaa jauheseos joukkoon. Sekoita taikinaan pieniksi rouhitut turkinpippurit. Anna taikina turvota 10–15 minuuttia.Paista letut keskilämmöllä molemmin puolin. Tarjoile lakritsikastikkeen kera.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.5.2011
Muokattu: 15.5.2019