Spagettikurpitsa-pho
Spagettikurpitsa-pho
Yhteistyössä

Spagettikurpitsa-pho

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplspagettikurpitsa (n. 1 kg)
1 rklsuolaa

Liemi:

1 kpl½ l hyvää lihalientä
1 kplsipuli pilkottuna
4 kplvalkosipulinkynttä murskattuna
2 cmpätkä inkivääriä siivuina
3 kpltähtianista
2 kplkanelitankoa
2 rklsokeria
3/4 dlkalalientä

Lisäksi:

400 gnaudan sisäfileetä
ituja
chiliä
thaibasilikaa, minttua, korianteria
limelohkoja
hoisin-kastiketta
srirachaa

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa spagettikurpitsa poikittain kolmeen osaan. Leikkaa päädyistä tarvittaessa palat pois, jotta ne pysyvät pystyssä.

  2. 2

    Poista siemenet ja ripottele spagettikurpitsoille suolaa.

  3. 3

    Paahda uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia. Anna jäähtyä hetki ja riivi sitten haarukalla sisus irtonaiseksi.

  4. 4

    Kuumenna lihaliemi kattilassa.

  5. 5

    Lisää muut ainekset ja keitä kevyesti poreillen puolisen tuntia.

  6. 6

    Leikkaa sisäfilee syiden vastaisesti ohuiksi viipaleiksi.

  7. 7

    Jaa spagettikurpitsa kulhoihin ja lisää sisäfilee sekä runsaasti ituja, chiliä ja yrttejä.

  8. 8

    Kauho keittojen päälle kiehuvaa lientä, joka kypsentää lihan.

  9. 9

    Tarjoile keiton kanssa limelohkoja sekä hoisin-kastiketta ja srirachaa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä