Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Spagettikurpitsa-pho

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
spagettikurpitsa (n. 1 kg)
1 rkl
suolaa

Liemi:

1 kpl
½ l hyvää lihalientä
1 kpl
sipuli pilkottuna
4 kpl
valkosipulinkynttä murskattuna
2 cm
pätkä inkivääriä siivuina
3 kpl
tähtianista
2 kpl
kanelitankoa
2 rkl
sokeria
3/4 dl
kalalientä

Lisäksi:

400 g
naudan sisäfileetä
ituja
chiliä
thaibasilikaa, minttua, korianteria
limelohkoja
hoisin-kastiketta
srirachaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa spagettikurpitsa poikittain kolmeen osaan. Leikkaa päädyistä tarvittaessa palat pois, jotta ne pysyvät pystyssä.

2

Poista siemenet ja ripottele spagettikurpitsoille suolaa.

3

Paahda uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia. Anna jäähtyä hetki ja riivi sitten haarukalla sisus irtonaiseksi.

4

Kuumenna lihaliemi kattilassa.

5

Lisää muut ainekset ja keitä kevyesti poreillen puolisen tuntia.

6

Leikkaa sisäfilee syiden vastaisesti ohuiksi viipaleiksi.

7

Jaa spagettikurpitsa kulhoihin ja lisää sisäfilee sekä runsaasti ituja, chiliä ja yrttejä.

8

Kauho keittojen päälle kiehuvaa lientä, joka kypsentää lihan.

9

Tarjoile keiton kanssa limelohkoja sekä hoisin-kastiketta ja srirachaa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 29.10.2019
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.