Suklaa-banaanikääretorttu

Arvostele resepti
8 Palaa

15 min

Suklainen kääretorttu maistuu yhdessä banaanin kanssa. Ripottele pinnalle appelsiininkuorta lisäämään hedelmäistä makua.

Ainekset

MääräAinesosa
4 kplmunaa
1 dlsokeria
1 dlvehnäjauhoja
1/2 dlkaakaojauhetta
1 tlleivinjauhetta

Täyte

100 gmaustamatonta tuorejuustoa
1/2 dlranskankermaa
sokeria, vaniljasokeria
2 - 3 kplkypsää banaania
1/2 kplpestyn appelsiinin kuori

Valmistus (Uuni 225°C)

  1. 1

    Vaahdota munat. Lisää sokeri ja vaahdota, kunnes seos on valkoista ja jäykkää. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet sihdin läpi. Sekoita varoen.

    MääräAinesosa
    4 kplmunaa
    1 dlsokeria
    1 dlvehnäjauhoja
    1/2 dlkaakaojauhetta
    1 tlleivinjauhetta
  2. 2

    Kaada taikina leivinpaperille pellille ja tasoita pinta. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Kumoa levy toiselle, sokeroidulle paperille.

  3. 3

    Levitä päälle sekoitettu täyte. Viipaloi banaanit ohuiksi viipaleiksi ja nosta päälle.

    MääräAinesosa
    100 gmaustamatonta tuorejuustoa
    sokeria, vaniljasokeria
    1/2 dlranskankermaa
    2 - 3 kplkypsää banaania
  4. 4

    Pese appelsiini hyvin harjalla kuumassa vedessä ja raasta siitä kuorta mausteeksi.

    MääräAinesosa
    1/2 kplpestyn appelsiinin kuori
  5. 5

    Kierrä levy rullaksi, sulje päät ja laita torttu saumapuoli alaspäin jääkaappiin maustumaan.Tarjoa kääretortut valmiiksi viipaloituna 1-2 tunnin kuluttua.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 6.11.2025

Samankaltaisia reseptejä