Vaahdota munat. Lisää sokeri ja vaahdota, kunnes seos on valkoista ja jäykkää. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet sihdin läpi. Sekoita varoen.
Kaada taikina leivinpaperille pellille ja tasoita pinta. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Kumoa levy toiselle, sokeroidulle paperille.
Levitä päälle sekoitettu täyte. Viipaloi banaanit ohuiksi viipaleiksi ja nosta päälle.
Pese appelsiini hyvin harjalla kuumassa vedessä ja raasta siitä kuorta mausteeksi.
Kierrä levy rullaksi, sulje päät ja laita torttu saumapuoli alaspäin jääkaappiin maustumaan.Tarjoa kääretortut valmiiksi viipaloituna 1-2 tunnin kuluttua.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.