Suklaa-banaanikääretorttu - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suklaa-banaanikääretorttu

suklaa banaani kääretorttu
Paloja
8
Valmistusaika
15 min
Uunin lämpötila
225°C
Suklainen kääretorttu maistuu yhdessä banaanin kanssa. Ripottele pinnalle appelsiininkuorta lisäämään hedelmäistä makua.
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Munaa
1 dl
Sokeria
1 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Kaakaojauhetta
1 tl
Leivinjauhetta

TÄYTE

100 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1/2 dl
Ranskankermaa
Sokeria, vaniljasokeria
2 - 3 kpl
Kypsää banaania
1/2 kpl
Pestyn appelsiinin kuori

Näin teet

1

Vaahdota munat. Lisää sokeri ja vaahdota, kunnes seos on valkoista ja jäykkää. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet sihdin läpi. Sekoita varoen.

4 kpl
Munaa
1 dl
Sokeria
1 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Kaakaojauhetta
1 tl
Leivinjauhetta
2

Kaada taikina leivinpaperille pellille ja tasoita pinta. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Kumoa levy toiselle, sokeroidulle paperille.

3

Levitä päälle sekoitettu täyte. Viipaloi banaanit ohuiksi viipaleiksi ja nosta päälle.

100 g
Maustamatonta tuorejuustoa
Sokeria, vaniljasokeria
1/2 dl
Ranskankermaa
2 - 3 kpl
Kypsää banaania
4

Pese appelsiini hyvin harjalla kuumassa vedessä ja raasta siitä kuorta mausteeksi.

1/2 kpl
Pestyn appelsiinin kuori
5

Kierrä levy rullaksi, sulje päät ja laita torttu saumapuoli alaspäin jääkaappiin maustumaan.Tarjoa kääretortut valmiiksi viipaloituna 1-2 tunnin kuluttua.

Koostaja
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 11.2.2007
Muokattu: 17.5.2019