Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tummat katkarapuleivät

Fork and knife
16 Kappaletta
Fork and knife
16 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
(325 g) viipaloitua maalahden limppua

Täyte

300 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1 kpl
(180 g) isoja pakastekatkarapuja
2 rkl
Limetinmehua
1 dl
Silputtua tilliä
1/2 dl
Silputtua ruohosipulia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata ja valuta katkaravut siivilässä ja paina lusikalla päältä niin, että mahdollisimman paljon nestettä valuu pois. Silppua katkaravut veitsellä. Notkista tuorejuusto ja lisää siihen katkaravut, limetinmehu, tilli, ruohosipuli, suola ja pippuri. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai pippuria.

1 kpl
(180 g) isoja pakastekatkarapuja
2 rkl
Limetinmehua
1 dl
Silputtua tilliä
1/2 dl
Silputtua ruohosipulia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
300 g
Maustamatonta tuorejuustoa
2

Levitä täytettä puolelle leipäviipaleista. Nosta loput leivät päälle kansiksi päältä painaen. Leikkaa jokainen leipä kahdeksi suorakaiteen tai kolmion muotoiseksi palaksi. Tarjoa heti tai siirrä kelmulla peitettynä jääkaappiin vetäytymään 1–2 tunniksi.

1 kpl
(325 g) viipaloitua maalahden limppua
Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2013
|
Muokattu: 25.4.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

63

262

5,9 g

3,8 g

1,3 g

0,7 g

0,2 g

0,8 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 dl Silputtua tilliä,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli