Tummat katkarapuleivät - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tummat katkarapuleivät

???
Kappaleita
16
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(325 g) viipaloitua maalahden limppua

TÄYTE

300 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1 kpl
(180 g) isoja pakastekatkarapuja
2 rkl
Limetinmehua
1 dl
Silputtua tilliä
1/2 dl
Silputtua ruohosipulia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Sulata ja valuta katkaravut siivilässä ja paina lusikalla päältä niin, että mahdollisimman paljon nestettä valuu pois. Silppua katkaravut veitsellä. Notkista tuorejuusto ja lisää siihen katkaravut, limetinmehu, tilli, ruohosipuli, suola ja pippuri. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai pippuria.

Levitä täytettä puolelle leipäviipaleista. Nosta loput leivät päälle kansiksi päältä painaen. Leikkaa jokainen leipä kahdeksi suorakaiteen tai kolmion muotoiseksi palaksi. Tarjoa heti tai siirrä kelmulla peitettynä jääkaappiin vetäytymään 1–2 tunniksi.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2013
Muokattu: 9.7.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g20 g
Proteiinia1 g13 g
Rasvaa6 g94 g
Kuituja0 g3 g
Energiaa kj262 4191
Energiaa kcal63 1001

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Silputtua tilliä

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g20 g
Proteiinia1 g13 g
Rasvaa6 g94 g
Kuituja0 g3 g
Energiaa kj262 4191
Energiaa kcal63 1001

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Silputtua tilliä

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.