Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Välimeren perunanyytit

Kesän helpoin ruoka valmistuu kerralla: grillinyytit neljällä tapaa

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 3.6.2020
Muokattu: 24.5.2021
Grillissä kypsyvät nyytit on ihanan herkullinen ja helppo kesäruoka! Pilko mukaan kauden parhaita makuja – tuoretta kalaa ja kasviksia. Mausta ja kypsennä grillissä tai uunissa. Tässä neljä reseptiä nyyttigrillailuun.

1. Juustoiset peruna-sipulinyytit on kaikkien suosikki

Samassa nyytissä kypsyvät kesän parhaat maut: uudet perunat, varhaissipuli ja tilli. Salaattijuusto ja voi pehmenevät mukana herkulliseksi kastikkeeksi.

2. Kesäkeiton makuja ja kalaa samassa nyytissä

Piilota grillinyytteihin siikaa, perunaa, porkkanaa, kukkakaalia ja herneitä. Nauti sitruunaisen kermaviilikastikkeen kera.

3. Tuorejuusto mehevöittää lohi-kasvisnyytit

Lohen kanssa samassa nyytissä kypsyvät peruna, porkkana, purjo ja tomaatti. Annos mehevöitetään tuorejuustolla ja koristellaan ruohosipulisilpulla.

4. Jälkiruoaksi hedelmänyytit

Folioon käärityistä hedelmistä syntyy näppärästi herkullinen jälkiruoka. Rapeina sattumina paketeissa on rouhittuja keksejä.

Katso kaikki grillireseptit