Puolita hedelmät ja poista kivet. Leikkaa hedelmät isoiksi paloiksi ja pane palat neljän kaksinkertaisen folioarkin päälle. Mausta hedelmät vaahterasiirapilla, lisää päälle murennetut keksit. Rypistä folio ylhäältä kiinni niin, että syntyy tiivis paketti. Kuumenna nyyttejä grillissä tai 225-asteisessa uunissa 7–10 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
89
372
0,5 g
—
18,5 g
18,3 g
2,3 g
1,0 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suklaatäytekeksiä (esim, oreo).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli