Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hedelmänyytit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Folioon käärityistä hedelmistä syntyy näppärästi herkullinen jälkiruoka. Rapeina sattumina paketeissa on rouhittuja keksejä.

Ainekset

2 kpl
Aprikoosia
2 kpl
Persikkaa tai nektariinia
4 kpl
Luumua
1 - 2 rkl
Vaahterasiirappia
4 kpl
Suklaatäytekeksiä (esim. oreo)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Puolita hedelmät ja poista kivet. Leikkaa hedelmät isoiksi paloiksi ja pane palat neljän kaksinkertaisen folioarkin päälle. Mausta hedelmät vaahterasiirapilla, lisää päälle murennetut keksit. Rypistä folio ylhäältä kiinni niin, että syntyy tiivis paketti. Kuumenna nyyttejä grillissä tai 225-asteisessa uunissa 7–10 minuuttia.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 28.6.2016
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

89

372

0,5 g

18,5 g

18,3 g

2,3 g

1,0 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suklaatäytekeksiä (esim, oreo).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli