Hedelmänyytit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hedelmänyytit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Folioon käärityistä hedelmistä syntyy näppärästi herkullinen jälkiruoka. Rapeina sattumina paketeissa on rouhittuja keksejä.

Ainekset

2 kpl
Aprikoosia
2 kpl
Persikkaa tai nektariinia
4 kpl
Luumua
1 - 2 rkl
Vaahterasiirappia
4 kpl
Suklaatäytekeksiä (esim. oreo)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Puolita hedelmät ja poista kivet. Leikkaa hedelmät isoiksi paloiksi ja pane palat neljän kaksinkertaisen folioarkin päälle. Mausta hedelmät vaahterasiirapilla, lisää päälle murennetut keksit. Rypistä folio ylhäältä kiinni niin, että syntyy tiivis paketti. Kuumenna nyyttejä grillissä tai 225-asteisessa uunissa 7–10 minuuttia.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 28.6.2016
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

372

89

0,5 g

18,5 g

18,3 g

2,3 g

1,0 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suklaatäytekeksiä (esim, oreo).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli