Hedelmänyytit

arvosana3/5

(1)arvio
4 Annosta

Folioon käärityistä hedelmistä syntyy näppärästi herkullinen jälkiruoka. Rapeina sattumina paketeissa on rouhittuja keksejä.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplaprikoosia
2 kplpersikkaa tai nektariinia
4 kplluumua
1 - 2 rklvaahterasiirappia
4 kplsuklaatäytekeksiä (esim. oreo)

Valmistus

  1. 1

    Puolita hedelmät ja poista kivet. Leikkaa hedelmät isoiksi paloiksi ja pane palat neljän kaksinkertaisen folioarkin päälle. Mausta hedelmät vaahterasiirapilla, lisää päälle murennetut keksit. Rypistä folio ylhäältä kiinni niin, että syntyy tiivis paketti. Kuumenna nyyttejä grillissä tai 225-asteisessa uunissa 7–10 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Suklaatäytekeksiä (esim. oreo).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Lisää reseptejä aiheesta

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä