Puolita hedelmät ja poista kivet. Leikkaa hedelmät isoiksi paloiksi ja pane palat neljän kaksinkertaisen folioarkin päälle. Mausta hedelmät vaahterasiirapilla, lisää päälle murennetut keksit. Rypistä folio ylhäältä kiinni niin, että syntyy tiivis paketti. Kuumenna nyyttejä grillissä tai 225-asteisessa uunissa 7–10 minuuttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
372
89
0,5 g
—
18,5 g
18,3 g
2,3 g
1,0 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suklaatäytekeksiä (esim, oreo).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli