Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ystävänpäivän leivonnaiset

Makeat ja suolaiset ystävänpäivän herkut ilahduttavat kavereita ja läheisiä. Tarjoa itse tehtyjä keksejä, kruunaa leivokset vaaleanpunaisella kuorrutteella ja maistele suolaisia piirakoita. Herkullista ystävänpäivää!
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 9.1.2020
|
Muokattu: 1.2.2024

Leivo ystävälle mokkapaloja

Kaikille maistuvat mokkapalat sopivat myös ystävänpäivään. Värjää mokkapalojen kuorrutus ystävänpäivän teemaväriin sopivaksi mansikoilla tai ripottele kuorrutteen päälle hempeitä ranskanpastilleja. Katso myös vinkit, joilla onnistut taatusti leipomaan mehevät mokkapalat.

Suklaiset ystävänpäiväleivonnaiset

Kutsu ystävät koolle ja tarjoa suklaisia herkkuja. Helppo, neljän aineksen ranksalainen suklaakakku ja valkosuklaamutakakku sopivat hyvin ystävänpäivän herkutteluun. Hasselpähkinä-kaakaolevitteellä ja tuorejuustolla täytetystä pitkosta riittää monelle ja se on kätevä ottaa mukaan vierailulle ystävän luo.

Yllätä ystävä kekseillä

Keksit sopivat ystävänpäiväkahvien pieneksi herkuksi. Kokeile perinteisiä cookieita tai keksimäisiä miljonäärin leivoksia. Helppoihin murotaikinakekseihin voit piilottaa ystävän lempi suklaata ja pähkinöitä.

Suolaiset herkut ystävänpäivään

Leipoisitko ystävälle lämpimän salaattipiirakan, jossa maistuu täyteläinen ricottajuusto, pinaatti ja pekaanipähkinät? Annoskokoiset, voitaikinasta leivottavat pizzapalat ovat hyvä ystävänpäivän suolainen tarjottava, joka valmistuu nopeasti. Jos aikaa leipomiseen on enemmän, tee itse vegelihiksiä tai suolainen boston, jonka täytteenä on punaista pestoa.

Lisää ideoita ystävänpäivän herkkuihin