Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Älä anna väsyneiden jalkojen hidastaa – mikä uusista Scholl GelActiv™-pohjallisista sopii sinulle parhaiten?

Teksti:
Scholl
Kuvat:
Scholl
Julkaistu: 21.10.2024
|
Muokattu: 21.10.2024
Scholl esittelee täysin uudistuneen GelActiv™-pohjallisvalikoiman. Puetpa jalkaasi korkkarit, tennarit, turvakengät, kumpparit tai oikeastaan mitä vain, Scholl tarjoaa pehmeyttä jokaiselle askeleellesi. Kaupallinen yhteistyö / Scholl.

Amerikkalaisen William Schollin kerrotaan olleen aavistuksen omalaatuinen hahmo, joka kulki kaikkialle jalkaterän luuranko taskussaan. Mies hurahti jalkoihin työskennellessään lääkäriopintojen ohessa kenkäliikkeessä. Vuonna 1904 Scholl kehitti ja patentoi ensimmäisen jalkaholvituen, ja loppu onkin sitten historiaa.

Nyt Scholl on uudistanut suositun pohjallisvalikoimansa ja lanseerannut kolme täysin uudenlaista GelActiv™-pohjallista. Lue mikä niistä sopii virkistämään juuri sinun jalkojasi.

Pidätkö sinä huolta jaloistasi?

Moni meistä sietää jalkojen väsymistä turhan pitkään, antaen sen pitkittyä. Jalkojen väsymistä voi kuitenkin itse helpottaa ja ehkäistä panostamalla pehmustettuihin ja jalkoja tukeviin pohjallisiin.

Jalkojen väsymistä voi aiheuttaa esimerkiksi poikkeuksellinen kävelytyyli, pitkäaikainen paikallaan seisominen, ylipaino, huonosti istuvat kengät, liikunnan puute ja juokseminen tai hyppääminen kovalla alustalla.

Schollin pohjallisissa on hyödynnetty Gelwave-teknologiaa, joka ehkäisee jalkojen väsymistä ja lisää mukavuutta arkeesi. GelActiv™-pohjalliset tarjoavat erinomaista iskunvaimennusta ja pehmeyttä jaloillesi, jotta jaksaisit paremmin tehdä juuri sitä mitä haluat.

Kolme erilaista pohjallista kaikkiin tilanteisiin

GelActiv™-pohjallisten rakenne pehmentää ja vaimentaa ulkoista painetta. Kaikissa pohjallismalleissa on Freshfeet-kangaspinnoite, joka pitää jalkasi kuivina ja raikkaina koko päivän.

1. GelActiv™ Everyday

Everyday-pohjalliset on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön sunnuntaikävelyistä kauppareissuihin, eli kenelle tahansa. Pohjalliset on suunniteltu tarjoamaan tukea, lisättyä kimmoisuutta, iskunvaimennusta sekä lievittämään jalkoihin kohdistuvaa painetta.

2. GelActiv™ Sport

Sport-pohjalliset on suunniteltu juoksijoille, hyppääjille, loikkaajille ja muille sporttaajille. Ne tarjoavat tukea ja iskunvaimennusta sekä pitävät jalat kuivina, raikkaina ja viileinä jokaisen treenin aikana.

3. GelActiv™ Work & Boot

Work & Boot -pohjalliset sopivat työmaalle, sairaalaan, myymälöihin sekä muihin seisomatöihin. Pohjalliset tarjoavat lisättyä kimmoisuutta ja iskunvaimennusta raskaaseenkin työpäivään. Gelwave-teknologia tarjoaa ensiluokkaisen pehmustuksen ja iskunvaimennuksen koko päiväksi.

Terveet ja hyvinvoivat jalat ovat tärkeä osa hyvää oloa, sillä ne mahdollistavat kaiken liikkumisen. Huolehtimalla jaloistasi huolehdit kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi, päästä varpaisiin.

Tutustu GelActiv™-pohjallisiin ja tilaa omasi helposti Prisman verkkokaupasta.