Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hiljaisuutta, hyvinvointia ja luontomatkailua - kokeile näitä Karjalan kohteita!

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 22.3.2018
|
Muokattu: 1.4.2022
Luonto, hiljaisuus ja hyvinvointiretriitit ovat matkailijoiden suosiossa. Pohjois-Karjalassa näitä kaikkia on tarjolla.

Mitä isommasta kaupungista matkailijat ovat, sitä vaikuttuneempia he ovat luonnosta", kertoo Break Sokos Hotel Bomban hotellinjohtaja Pasi Tolonen.

Uudistetusta kylpylästä ja hotellilta avautuu upea maisema Pieliselle.

"Näköala on herättänyt positiivista hyrinää."

Hyvinvointitapahtumat ovat suosittuja. Bombassakin järjestetään keväällä muun muassa kauneus- ja terveysviikonloppu sekä joogaretriitti.

Hiljaisuus on kotimaan matkailussa valttikortti. Hyvinvointitapahtumat ovat suosittuja. Bombassakin järjestetään keväällä muun muassa kauneus- ja terveysviikonloppu sekä joogaretriitti.

"Kiireiset ihmiset haluavat varata koko lomapaketin mieluiten yhdellä hiiren painalluksella. Meilläkin on valmiita kokonaisuuksia, kuten joogaa rannalla", kertoo Sokos Hotellien konseptipäällikkö Janina Nurmela.

Sokos Hotelleissa osa palveluista, kuten hieronta, pitää varata etukäteen. Hotellit varautuvat kuitenkin myös siihen, että joku haluaakin lähteä uimaan tai lumikenkäilemään. Myös parisuhdetta halutaan hoitaa lomalla. Uutena kaikissa Break Sokos Hotelleissa on Iloa parisuhteeseen -paketti.

Katso myös