Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Loisteen terassilla käy jopa 300 asiakasta aurinkoisena päivänä. Jenni ja Maija arvostavat keskeistä sijaintia ja maisemia.

Kesällä terassikansalle maistuvat etenkin valko- ja kuohuviini

Teksti:
Katri Riihivaara
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 28.5.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
Kuumana kesäpäivänä oloa virkistää visiitti aurinkoiselle terassille. Uudet viinit tulivat toukokuussa kaikkiin S-ryhmän ravintoloihin etuhintaan.

Mikäpä sen mukavampaa, kun kesäisen päivän terassivisiitti. Jenni Ekkala, 28, ja Maija Helin, 31, tapaavat terasseilla kesällä viikoittain. Kesän tullen Jenni vaihtaa punaviinin valkoiseen, Maija suosii valkoviiniä ja kuohuviiniä ympäri vuoden.

Valko- ja kuohuviinin kesäisen suosion vahvistaa myös Miko Kamppuri Meira Novalta. Hän on työskennellyt asiakasomistajaviinien parissa jo kymmenen vuoden ajan. Vuosittain raati valitsee sokkomaistelussa valko-, puna- ja roseeviinin sekä kuohuviinin ja samppanjan. Uudet viinit tulivat toukokuussa kaikkiin S-ryhmän ravintoloihin etuhintaan.

"Laatutarkkailulla ja kilpailutuksella voimme tarjota hyvän hinta-laatusuhteen viinejä, jotka sopivat niin seurusteluun kuin ruuan oheen", Kamppuri kertoo.

Jenni ja Maija ovat olleet asiakasomistajaviineihin, etenkin kuohuviiniin, hyvin tyytyväisiä. Naiset ovat myös kiinnostuneita nousussa olevista roseeviineistä.

"Pikku hiljaa alan päästä roseenkin makuun", Jenni sanoo.

Kesän uudet S-ryhmän asiakasomistajaviinit tulivat ravintoloihin toukokuussa. Australialainen Hardys Stamp valmistaa hedelmäisiä aromeja ja vivahteikkaita makuja tarjoavat puna-, valko- ja roseeviinit.

Löydät kaikki terassit kätevästi!

Näin maistelet oluita - katso olutmestarin vinkit