Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesän uutuusjäätelöt

Koostaja:
Sanna Autio
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 29.4.2016
|
Muokattu: 31.8.2020
Tutustu toukokuun viileisiin uutuustuotteisiin: esittelemme kesän 2016 jäätelöt.

Jäätelötuutit

Pingviini sitruuna-lakusydän -tuutti sisältää sitruunanmakuista kermajäätelöä lakritsisydämellä, lakritsikastiketta ja lakritsirakeita sekä vohvelia suklaanmakuisella kuorrutteella.

Pingiini banaani-suklaa -tuutissa on laktoositonta suklaakermajäätelöä ja banaaninmakuista kermajäätelöä sekä suklaanmakuista kastiketta.

Aino mansikan & vaniljan makuinen Taika -tuutin vanilja- ja mansikkakermajäätelöä höystäävät maitosuklaanmakuinen kastike ja mansikanpalat.

Ingmanin Unelma-sarjan Valkoinen Kuningatar -tuutti sisältää valkosuklaanmakuista laktoositonta kermajäätelöä, jonka seassa on vadelma-mustikkakastiketta.

Ingmanin Hartwall Jaffa -tuutti ja -kotipakkaus sisältävät laktoositonta vaniljakermajäätelöä, jota raikastaa appelsiinikastike. Kastikkeessa on käytetty luonnon aromeja, ja värit ovat peräisin hedelmä- ja kasvistiivisteistä.

Jäätelöpuikot

Magnum Double Peanut Butter -jäätelön kaakaokuorrutteen alla on maapähkinävoijäätelöä maitosuklaalla ja maapähkinävoikastikkeella kuorrutettuna.

Magnum Double Caramel -vaniljajäätelöpuikkoa päällystää kaksinkertainen kuorrutus, jonka välissä on kinuskikastiketta.

Solero Red Berries -puikossa maistuu mansikkajäätelön ja vadelmakastikkeen kevyt yhdistelmä.

Classic maitosuklaa-vadelma -puikko on vadelma- ja maitosuklaakuorrutteella silattua vaniljakermajäätelöä.

Classic valkosuklaa-mangopassion -puikon vaniljajäätelöä päällystää mango-passion- ja valkosuklaakuorrute.

Fazerin Marianne-puikko sisältää suklaakermajäätelöä, suklaanmakuista kastiketta, piparminttukuorrutetta ja mintunmakuisia rakeita.

Fazerin Tyrkish Peber on puikko salmiakin ystäville. Vaniljakermajäätelöä maustavat salmiakkilakritsitäyte, lakritsikuorrutus sekä turkinpippurirouhe.

Kingis Minttu löytyy nyt laktoosittomana versiona.

Kingis Nougat vie kielen mennessään nougatkermajäätelön, nougatkuorrutteen, toffeetäytteen ja hasselpähkinäkrokantin yhdistelmällä.

Lipsi Raketti on hauskan muotoinen mehujää, jossa maistuu yhdistelmä lasten suosikkimakuja: vadelmaa, appelsiinia ja ananasta.

Twister mustaherukka-mansikka-vaniljalimujää iloittelee väreillä ja mauilla, joissa yhdistyvät mustaherukka, mansikka ja pehmeä vanilja.

Muut irtojäätelöt

Kingis Sandwich Kermatoffee ilahduttaa toffeenystäviä, sillä keksien välissä maistuvat toffeekermajäätelö ja toffeetäyte.

Hurmaava mango on pikarillinen laktoositonta vaniljakermajäätelöä mangokastikkeen ja mangopalojen maustamana.

Jäätelöpakkaukset

Magnum Double Mini -pakkauksessa on Double Caramel- sekä Double Chocolate -minijäätelöitä yhteensä kuusi kappaletta.

Pingviini Trio -pakkauksessa on kuusi laktoositonta vaniljakermajäätelötuuttia, joissa on lisänä suklaanmakuista kastiketta ja suklaanmakuisia rakeita.

Pingviini Kesätrio sisältää mangon- ja vadelmanmakuista sekä vaniljakermajäätelöä litran pakkauksessa.

Aino vadelma-suklaa -pakkauksessa on vadelmanmakuista kermajäätelöä ja suklaakermajäätelöä maitosuklaan makuisella kastikkeella, ja lisäkkeenä vadelmanpaloja.

Ingmanin Creamy Marenkitoffee on yhdistelmä vanilja- ja toffeekermajäätelöä, toffeekastiketta, toffeenmakuisia suklaalastuja ja pieniä, rapeita marenkeja.

Ingmanin Creamy Vaalea Suklaaunelma on laktoosittoman suklaakermajäätelön, kahden suklaisen kastikkeen ja maitosuklaanmakuisen täytteen liitto, jonka kruunaavat rouheat tummasuklaapalat.

Adventure Island -pakkauksessa on kymmenen kappaleen sekoitus mehujäitä ja jäätelöpuikkoja. Lisäksi joukosta löytyy hauskoja keräilytarroja.