Milloin viimeksi kävit Porissa? Retrokohde on täynnä kesätapahtumia! - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Milloin viimeksi kävit Porissa? Retrokohde on täynnä kesätapahtumia!

Yyteri

Pori on retrokohde, joka on jälleen nousussa. Tänä vuonna kaupunkiin houkuttelevat paitsi tutut dyynit myös tapahtumien superkesä 2018.

Jaa Somessa
Teksti
Taina Ahtela
Kuvat
SOK

Pori on vanha matkailusuosikki, joka kiinnostaa jälleen. Kaupungin hotelleissa yövyttiin viime vuonna noin kymmenen prosenttia enemmän kuin edellisvuonna. Yyteri pitää pintansa vuodesta toiseen.

Yyterissä ihminen on onnellinen ympäri vuoden.

"Yyterissä ihminen on onnellinen ympäri vuoden. Kesällä siellä on lapsiystävällinen uimaranta, ja talvella voi laskea dyynejä pulkalla", sanoo hotellipäällikkö Riina Ojanen Original Sokos Hotel Vaakunasta.

Luontoelämyksiä ja merimiesromantiikkaa tarjoavat Selkämeren kansallispuisto ja Meri-Pori. Reposaarta koristavat ilmeikkäät puutalot ja Mäntyluodossa voi seurata pauhaavaa merta surffaajineen. Saarten ja luotojen yli pengertietä pääsee Kallon majakkasaarelle.

Erilaiset tapahtumat keräävät kaupunkiin vuosittain noin puoli miljoonaa kävijää.

"Nyt on oikea superkesä: Asuntomessut, Iskelmäkesä, Pori Jazz, Suomi-Areena, Kirvatsin Jytä ja Porispere, kertoo Porin viestintäpäällikkö Salla Rajala.

Original Sokos Hotel Vaakunassa voi käydä samalla reissulla vaikka lähiruoka-aamiaisella.

Porin parhaat

Syö

Porilainen lähiruoka kohtaa espanjalaisen hiiligrillin uudistuneessa ravintola Torerossa. Lankulle koottu Taiston tapas on tehty jaettavaksi.

Nuku

Ensi vuonna 80 täyttävä Original Sokos Hotel Vaakuna uudistuu. Pian valmistuva teemahuone kunnioittaa porilaisten jääkiekkohulluutta.

Asuntomessuille? 

S-Etukortilla saat 30 %:n alennuksen perhelipuista ja aikuisten pääsylipuista.

Julkaistu: 28.5.2018
Muokattu: 15.5.2019
Jaa Somessa