Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Perhejaon käyttöehdot

Teksti:
Kirsi Järvelä
Julkaistu: 1.4.2020
|
Muokattu: 6.11.2020

Näitä erityisehtoja sovelletaan, jos annat suostumuksen tarkan ostotiedon jakamiseen (myöhemmin ”Perhejako”). Perhejako helpottaa S-ryhmän tarkan ostotiedon hyödyntämistä, esimerkiksi talouden ostotiedon jakamista.

Tausta ja tarkoitus

S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterin sisältämät henkilö- ja ostotiedot ovat henkilökohtaisia. Perhejaon avulla voit antaa oikeuden jakaa tarkkaa ostotietoasi ja muita tietoja suostumuksesi mukaan (jäljempänä ”Tiedot”) muodostettavalle ryhmälle. Ryhmään kuuluvat henkilöt näkevät myös ryhmään kuuluvien etu- ja sukunimet. Ryhmän ostotiedot näytetään yhteisnäkymässä siltä osin kuin ne ovat S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä. Ostotiedon yhteydessä ei ilmoiteta oston tekijää. Perhejaon avulla ryhmään kuuluvien Tiedot ovat käytettävissä automaattisesti kaikissa Perhejakoa hyödyntävissä palveluissa. Kulloinkin Perhejakoa hyödyntävät palvelut löydät verkko-osoitteesta: www.s-kanava.fi/perhejako. Uusista Perhejakoa käyttävistä palveluista tiedotetaan sähköisesti tai muuten S-ryhmän parhaaksi katsomalla tavalla

Perhejaon perustaminen ja muokkaaminen

Perhejakoa hallinnoi ryhmän perustanut tai ryhmää hallinnoiva henkilö (”Hallinnoija”), joka voi kutsua S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin rekisteröityjä asiakkaita Perhejaon kulloinkin määrittämällä tavalla. Ryhmän kokoonpano voi muuttua, jos hallinnoija lisää tai poistaa ryhmästä uuden henkilön. Ryhmään liitetyt uudet henkilöt näkevät ryhmään annetut Tiedot sekä ryhmän kokoonpanon. Perhejaon ryhmän muutoksista informoidaan ryhmään kuuluvia sähköisesti tai muuten S-ryhmän parhaaksi katsomalla tavalla.

Tietojen poistaminen ja Perhejaon lopettaminen

Voit poistaa Perhejaon käytöstä koska tahansa, jolloin Tietojesi näyttäminen lopetetaan osaltasi ryhmässä. Hallinnoija voi poistaa sinut ryhmästä. Mikäli olet poistunut ryhmästä tai sinut on poistettu ryhmästä, tämä sopimus ja Perhejako päättyy osaltasi välittömästi ilman eri ilmoitusta. Ryhmään kuuluvana sitoudut siihen, että et tallenna tai julkista ryhmän tietoja ilman hyväksyntää kaikilta ryhmään kuuluvilta. Perhejaon sopimusehdot voivat muuttua teknisten edellytysten tai muun vastaavan seikan vuoksi. Muutoksista tiedotetaan asiakkaita etukäteen. Perhejako voidaan koska tahansa keskeyttää tai sulkea osaltasi, esimerkiksi väärinkäytöstapauksissa. Perhejakoa voi hyödyntää täysimääräisesti, mikäli et ole kieltänyt tarkan ostotiedon käyttämistä. Mikäli olet kieltänyt tarkan ostotiedon käsittelyn, emme voi jakaa Tietojasi ryhmälle.

Muilta osin Perhejakoon sovelletaan Omat tiedot -palvelun sopimusehtoja, jotka olet hyväksynyt rekisteröitymisen yhteydessä.