Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ruoka ja reseptit
Uusimmat reseptit
Arkiruoka
Kasvisruoka
Edullinen ruoka
Terveellinen ruoka ja ravitsemus
Ilmastoystävällinen ruoka
Kauden kasvikset
Kalareseptit
Yrtit
Hävikkivinkit
Leivonnaiset
Ässäkokki
Kokkaa Kotimaista
Syksy
Sadonkorjuu
Säilöntä
Juurekset
Nopeat kasvisruoat arkeen
Arjen luottokeitot
Leivo sämpylät ja leivät
Lapset kokkaamaan
Neuleohjeet
Elämä ja ihmiset
Samarbete
Osallistu
Tilaa uutiskirje
Parempi paikka elää
Ihmiset
Fiksua taloudenhoitoa
Laumasuoja-podcast
Lue näköislehti
Edut ja vinkit
Suosikit
Kirjaudu
Hae reseptejä ja artikkeleita
Hae
Servetin taittelu kolmella tavalla: karuselli, viuhka ja lehti
Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 28.4.2014
|
Muokattu: 31.8.2020
Lautasliinoilla saa kattaukseen helposti ilmettä. Karuselli, viuhka ja lehti ovat yksinkertaisia taittelumalleja.
Lisää aiheesta
Kattaus
Juhlat
Valmistujaiset
Uusimmat
Koti
3.6.2020
Askartele helpot paikkakortit yhdessä lasten kanssa
Askartelu
2.6.2020
Askartele juhlapöytään tyylikkäät lautasliinarenkaat
Ruoka ja reseptit
2.6.2020
Kokoa pensasmustikoista säväyttävä drinkkitikku
Koti
1.6.2020
Paperista askarreltu perhonen on juhlien väripilkku
Askartelu
8.2.2019
Taittele lautasliinasta sydän
Poimi parhaat asiakasomistajan edut nyt myös verkosta
Kirjaudu ja katso etusi!
Sulje mainos
Sulje mainos