Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Yllättävä syyslomakohde hurmaa

Teksti:
Enna Koivunen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 27.9.2017
|
Muokattu: 31.8.2020
Syysloma Vaasassa on juuri sopiva poikkeus arjen kaavasta. Samalla huomaat, ettei ketjuravintoloissa ole enää mitään tylsää.

Läpikotaisin tutut paikat ja ruokalistat eivät enää riitä. Nyt ravintolakäynniltä odotetaan elämyksiä.

"Nyt on kysyntää ravintoloille, jotka ovat miljööltään ja palvelultaan uniikkeja. Asiakkaat haluavat entistä yksilöllisempiä ravintoloita ja kokemuksellisempia iltoja", johtaja Harri Havia SOK:n Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta kertoo.

Elämyksellisyyttä tuovat pienet asiat, jotka poikkeavat tutusta kaavasta: aidot liekit, sormin syöminen ja yllättävä ympäristö. Niitä kaikkia löytyy Vaasan uusista ravintoloista.

Elokuussa avatussa Butcher & Bankerissa taistellaan tylsyyttä vastaan rockhenkisillä drinkeillä ja baariruoka-annoksilla.

Syyskuun lopussa auenneet Kokokana ja rento Venn-viinibaari ovat nekin uudenlaisia ravintoloita. Kokokanassa grillataan ruokaa avotulella puutarhajuhlatunnelmissa, Venn-baarissa voi piipahtaa pikaisesti tai viipyä vaikka pikkutunneille.

Lisää aiheesta