Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Joulun juustokakku maistuu piparilta, glögiltä ja suklaalta – katso ihanimmat ohjeet!

Jouluinen juustokakku on toivottu jälkiruoka aaton juhlapöytään, pikkujouluihin ja loppuvuoden kahvihetkiin. Leivo joulun juustokakkuun piparia, suklaata, luumua ja muita joulun rakkaimpia makuja. Anna juhlan näkyä myös juustokakun koristelussa – kokeile esimerkiksi granaattiomenan siemeniä tai suklaakonvehteja!
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 28.11.2019
|
Muokattu: 26.11.2024

Anna joulun maistua! Tuo vuoden rakkain juhla juustokakkuun tutuilla mauilla

Joulu on helppo tuoda juustokakkuun, kun käytät pohjana rapeita pipareita ja maustat täytteen ja kiilteen joulun suosikkimauilla. Maustatko kakkusi kanelilla, inkiväärillä vai kardemummalla? Sekoittaisitko täytteeseen tällä kertaa luumua, glögiä tai punaisia marjoja? Suklaa on aina varma valinta, joka maistuu kaikille!

Glögiä, pipareita ja keksejä

Ihanan värinen glögijuustokakku on juhlava tarjottava joulupöytään. Piparijuustokakussa joulun suosikkimakuja on kaksin kappalein, sillä herkku tarjoillaan glögikastikkeen kanssa. Kokeile jouluna myös helppoa, samettisen pehmeää Biscoff-juustokakkua.

Valloittavat hedelmät ja marjat

Kokeile joulutortuista tutun marmeladin maustamaa luumujuustokakkua, pehmeää persimonkakkua tai herkullista päärynäjuustokakkua, jota täplittävät suklaapisarat.

Joulun juustokakkureseptit