Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Mansikkakakku

Juhannuskakku kruunaa juhlan – katso parhaat reseptit!

Makeaa mansikkaa, raikasta raparperia, pumpulinpehmeää kermaa ja rapsakkaa marenkia. Juhannuksen kakuissa maistuvat sesongin suosikit ja kesän kepeys. Valitse juhannuspöytään suosikkisi ihanista kakkuresepteistä: tekisitkö perinteisen mansikkakakun, marenkisen britan tai helposti mökkikeittiössäkin syntyvät herkun?

Mansikkakakku on juhannuksen klassikko

Mikäpä maistuisi ihanammalta juhannuksena kuin sadon ensimmäisistä marjoista tehty mansikkakakku? Leivo suosikkikakku perinteiseen tyyliin tai kokeile jotain uutta. Helppoa mansikkakakkua etsivä kokoaa näyttävän kakun juustokakkumaisista levyistä tai rullaa marjat gluteenittomaan kääretorttuun.

Juhannuksen britakakussa maistuvat sesongin maut

Marenkinen britakakku on kesän klassikko! Viipaloi väliin mansikoita tai sekoita kerman joukkoon hapokasta raparperihilloketta. Muita ihania marenkiherkkuja juhannukseen ovat mansikkapavlova ja mantelinen mansikka-raparperikakku.

Juhannusjuhlan helpot kakut

Helppo juhannuskakku sopii etenkin mökkikeittiössä hääräävälle. Vartissa valmis mansikkatorttu syntyy, kun levität valmiin torttupohjan päälle valkosuklaista jogurtti-kermavaahtoa ja kasan tuoreita mansikoita. Juhlapöydässä ihastuttavat myös pienet, valmiiksi annosmaljoihin kootut mansikka-raparperijuustokakut.

Juustokakkuja juhannukseen

Mansikkaa vai mustikkaa? Leivo juhannuksen juustokakkuun kesän suosikkimarjojen maut. Pensasmustikka-valkosuklaajuustokakku syntyy helposti ilman liivatetta ja uunia.

Kaikki vinkit ja reseptit juhannukseen