Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vegaanisen kosmetiikkasarjan keulakuva Jeffree Starilla on yli 25 miljoonaa seuraajaa – miksi hän villitsee somessa?

Teksti:
Katri Riihivaara
Kuvat:
Hasselblad H5D
Lähteet:
Papermag, Jeffree Star Cosmetics, Wikipedia, Cosmopolitan UK
Julkaistu: 26.2.2019
|
Muokattu: 31.8.2020
Megajulkkis ja meikkimoguli Jeffree Starin meikkejä on myynnissä Sokoksissa sekä Sokoksen verkkokaupassa. Tuotteet ovat trenditietoisten ja vegaanisten meikkaajien suosiossa. Kuka on Jeffree Star meikkisarjan takana?

1. Musiikki ennen meikkejä

Jeffree Star tuli tunnetuksi MySpace-yhteisösivuston kautta, jossa hänestä tuli palvelun seuratuin henkilö vuonna 2006. Palvelun avulla Jeffree tuli tunnetuksi erityisesti musiikki- ja muotimaailmassa. Jeffreen toistaiseksi ainoa levy Beauty Killer julkaistiin vuonna 2009. Jeffreetä verrattiin tuolloin jopa Lady Gagaan. Omiksi suosikeikseen musiikin saralla Jeffree on maininnut muun muassa Spice Girlsit ja Marilyn Mansonin.

2. Äidin meikkikaappi inspiraationa

Jeffree kertoo meikkibrändinsä sivustolla, että hänen pakkomielteensä meikkaamisen alkoi 13-vuotiaana, kun hän varasti äitinsä luomivärejä. Jeffree Star Cosmetics -brändin hän perusti vuonna 2014. Meikkejä oli ensin saatavilla vain verkkokaupasta. Ensimmäinen Jeffree Star Cosmetics -kivijalkamyymälä avattiin 2014 New Jerseyssä.

3. Some-maailman superstara

Jeffree on kasvattanut tunnettuuttaan MySpacen jälkeen etenkin YouTubessa ja Instagramissa. Instagramissa Jeffreellä on lähes 12 miljoonaa ja YouTubessa yli 13 miljoonaa seuraajaa. Kanavissaan Jeffree jakaa muun muassa meikkausvinkkejä ja esittelee elämäänsä poikaystävänsä Nathan Schwandtin kanssa.

4. Kolme taloa ja kuuluisa naapuri

Jeffree Starin menestys on tuonut mukanaan myös paljon varallisuutta. Hänellä on kaikkiaan kolme taloa. Erään talon naapurina hänellä on toinen maailmanluokan julkkis, Kim Kardashian.

5. 7 miljoonan dollarin vaatekaappi

Haastattelussaan Shane Dawsonin kanssa Jeffree paljasti, että hänen vaatekomerossaan on 7 miljoonan dollarin edestä vaatteita. Merkkilaukut hän näkee sijoituksena, joiden arvo vain kasvaa.

6. Eläinten ystävä

Jeffreellä on kuusi pomeraniania. Koirien lisäksi hän pitää myös laiskiaisista, mutta sellaisen hankkiminen lemmikiksi ei ole mahdollista. Poikaystävänsä Natenkin hän tapasi lemmikkikaupassa, jossa Nate työskenteli.

7. Vegaanista väriloistoa

Jeffree Starin kosmetiikkasarjan kaikki tuotteet ovat vegaanisia. Tuotteissa on runsaat väripigmentit ja paljon rohkeita värejä. Tuotteiden kysyntä kasvaa heti, kun Jeffree esittelee niitä some-kanavissaan. Fanit esittelevät mielellään myös omia meikkileikkejään Jeffreen tuotteilla. Myös tähden suomalaiset seuraajat ovat hyvin aktiivisia postaajia.

8. Blood Sugar -luomiväripaletti myydyin Sokoksella

Jeffree Star Cosmeticsin tuotteita on ollut myynnissä Sokoksissa ja Emotioneissa loppuvuodessa 2017 alkaen. Sokokset ja Emotionit olivat ensimmäinen ketju maailmassa, johon tuotteita saatiin myyntiin. Blood Sugar -luomiväripaletti on ollut suosituin tuote meikkisarjassa. Jeffree Starin meikkejä on myynnissä kaikkiaan 11 Sokos- ja Emotion-myymälässä sekä Sokoksen verkkokaupassa.

Lue myös

Lisää aiheesta