

Virittäydy kevääseen näillä raikkailla ruoilla – 4 x 3 keväistä suosikkiruokaa
Lisääntyvä valon määrä innostaa kokeilemaan uusia makuja ja lisäämään keväistä vihreää ruokavalioon. Ruokaisat salaatit ja raikkaat maut, kuten sitruuna ja yrtit, valtaavat lautaset.
Kaipaatko ideoita kevätillan menuksi? Hemmotteleva kalamenu leikittelee kalan ja sitruunan makupaletilla ja vihreän ja keltaisen sävyillä. Raikas kevätillan menu yhdistää uudella tavalla turskaa ja varhaisperunoita. Ihanan illallisen kruunaa suloinen sitruunatorttu.
Kevät on sitrusten riemujuhlaa! Sitrukset tuovat hapokkuutta, särmää ja raikkautta niin leivonnaisiin kun suolaisiin ruokiinkin. Sitruunat, mandariinit, veriappelsiinit ja greipit tuovat jokainen oman persoonallisen lisänsä erilaisiin ruokiin ja maistuvat myös sellaisenaan salaateissa ja välipaloissa.
Vihreä, napsahteleva parsa on monien suuresti rakastama ja keväisin odottama vihannes, joka sopii monen ruoan lisukkeeksi tai ihan vain naposteluun. Tuo kevät lautaselle parsan siivittämänä ja tutustu parhaisiin parsaresepteihin sekä vinkkeihin, joilla saat maustettua ja kypsennettyä parsan täydellisesti.
Keväälle osuu monta vuoden ihanaa ruokajuhlaa. Pääsiäinen, äitienpäivä, vappu ja aivan tavallinen keväinen arki-iltakin ovat kaikki erinomaisia syitä kattaa notkuva pöytä erityisillä herkuilla.
Parsan ja sitrusten lisäksi keväällä maistuvat etenkin erilaiset juurekset ja mehevä mango. Käy kurkkaamassa, mitä raaka-aineita keväällä kannattaa erityisesti suosia ja kokeile uusia tapoja valmistaa omia suosikkejasi!