Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tältä näyttää talon lastenhuone, joka suunniteltiin 5-vuotiaalle tytölle.

Apulanta asuntomessuilla: Arvaatko, kumpi stailasi söpömmin – Toni vai Sipe?

Teksti:
Anna-Kaisa Huusko
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 27.6.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
Porin Asuntomessuilla pääsee vierailemaan harvinaisessa kodissa. Apulannan Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen suunnittelivat taloon kaksi huonetta.

Kodin Terra -talo by Prisma feat Apulanta on nelihenkiselle Santalan perheelle suunniteltu messutalo (kohde 25). Sisustuksen sekä kaluste- ja pintamateriaalisuunnittelun on laatinut sisustusarkkitehti Sirkka-Liisa Hietaniemi, mutta Apulannan Toni Wirtanen sekä Sipe Santapukki stailasivat talon kaksi huonetta.

Toni Wirtanen otti käsittelyynsä talon alakerran kirjaston, josta on tulossa perheen rento oleskelutila. Toni on suunnitellut tilasta tummanpuhuvan, vintage-henkeä huokuvan kirjaston. Siellä voi istahtaa lekottelemaan rennoille, ruskeille nahkanojatuolille. Tilan sisutuksessa on myös vintagekirjahyllyjä.

Sipe sen sijaan on tarttunut rock-miehelle ehkä hieman epätyypilliseen haasteeseen: pienen 5-vuotiaan tytön huoneen suunnitteluun.

Tummanpuhuvan punk-estetiikan sijaan huone on värikäs, leikkisä ja elämäiloa huokuva lastenmaailma, jossa luonto näkyy jättisuurina eläintapetteina. Vastapainoa kokonaisuuteen tuovat iloiset värit ja kierrätyskalusteet.

Porin Asuntomessujen sisustusprojektissa on kyse S-ryhmän ja Apulannan yhteistyöstä.

Asuntomessut Porissa avoinna 6.7.–5.8.2018 joka päivä klo 10–18. Luvassa ohjelmaa kaikenikäisille.

LUE LISÄÄ:

Sisustusarkkitehti Sirkka-Liisa Hietaniemi kertoo messutalosta ja uusimmista sisustustrendeistä

Kodin Terrat ja Apulanta yhteistyöhön

Asuntomessut

Lisää aiheesta