Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kristiina Mesimäki palvelee Kodin Terrassa.

Pelottaako kodin remontti? Uudistunut Kodin Terra auttaa ja inspiroi ensikertalaista

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 18.4.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
Kodin uudistaminen voi aiheuttaa kauhunsekaisia tunteita ja paljon kysymyksiä. Kodin Terrasta saa apua epävarmempikin kodin kunnostajaa.

Jos haluaa uudistaa kotia tai kesämökkiä, ei aina tarvitse tehdä isoa remonttia tai palkata ammattilaisten armeijaa työhön. Pienillä ja edullisilla ratkaisuilla voi saada täysin uutta ilmettä.

Uudistetut Kodin Terra -myymälät tarjoavat apua niin ensikertalaiselle kuin konkarillekin.

Asiakkaita palvellaan aktiivisesti ja palvelupiste löytyy helposti.

Avarassa myymälässä asiakkaita palvellaan aktiivisesti ja heitä autetaan kodin muutostöissä, niin pienissä kuin suurissakin. On kyse sitten maalin valinnasta tai kokonaisvaltaisesta kylpyhuoneremontista.

Mikä muuttui?

Uusissa myymälöissä asiakaspalvelupisteitä on yksi ja se on lähellä sisäänkäyntiä - voit siis suunnata heti kysymään apua.

Tuotteetkin ovat esillä entistäkin helpommin. Esimerkiksi kiukaiden vierestä löytyvät laudemallit, sitten suihkuseinät, hanat, kylpyhuonekalusteet, wc-pytyt ja laatat, joiden jälkeen muut pintamateriaalit.

Valikoimassa on huomioitu myös lemmikit.

Remontoija saa apua myös Kodin Terran verkkosivuilta, jonne on tulossa uusia palveluja. Toukokuussa 2018 myymälöissä lanseerataan useita asiointia helpottavia ja palvelua nopeuttavia digitaalisia palveluita.

Kaikissa Kodin Terra -myymälöissä vietetään avajaisviikonloppua 19.–22.4.2018