Laita peruna-sipulisekoitus uunivuokaan. Paloittele joukkoon savustettua lohta.
Silppua tilli ja sekoita se kerman, juustoraasteen ja mausteiden kanssa. Kaada seos vuokaan peruna-sipulisekoituksen ja kalapalojen päälle.
Kypsennä 175–200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia, tai kunnes pinta on kauniin värinen ja perunat tuntuvat kypsiltä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2190
523
31,7 g
15,2 g
27,8 g
5,5 g
1,8 g
25,5 g
3,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Ruukkua tilliä silputtuna,
0,75 tl Suolaa (tai maun mukaan),
Sitruuna- tai limepippuria myllystä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli