Laita peruna-sipulisekoitus uunivuokaan. Paloittele joukkoon savustettua lohta.
Silppua tilli ja sekoita se kerman, juustoraasteen ja mausteiden kanssa. Kaada seos vuokaan peruna-sipulisekoituksen ja kalapalojen päälle.
Kypsennä 175–200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia, tai kunnes pinta on kauniin värinen ja perunat tuntuvat kypsiltä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
523
2190
31,7 g
15,2 g
27,8 g
5,5 g
1,8 g
25,5 g
3,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Ruukkua tilliä silputtuna,
0,75 tl Suolaa (tai maun mukaan),
Sitruuna- tai limepippuria myllystä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli