Kukkakaali on monipuolinen herkku, joka ei välttämättä vaadi edes kypsennystä. Popsi raakoja kukkakaalilohkoja kylmien dippien tai juustofonduen kanssa, ja tarjoa raakana sormiruokana myös lapsille. Kokeile myös uusia, yllättäviä makupareja ja muista käyttää kukkakaalin vihreät lehdet esimerkiksi pikkelsseissä.
![Runsaasti C-vitamiinia, kalsiumia, proteiinia ja kuitua sisältävä kukkakaali on mainio kasvis ruoanlaittoon](http://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/tRPRsLmnRjuYhlBRxDnIi/e44c91001cec39712c5d16be92ae63e6/yhfi_0719_10_tapaa_kayttaa_kukkakaalia_kimmo_saira_2400x1350.jpg?fit=thumb&h=1600&q=60&w=1600)
![Runsaasti C-vitamiinia, kalsiumia, proteiinia ja kuitua sisältävä kukkakaali on mainio kasvis ruoanlaittoon](http://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/tRPRsLmnRjuYhlBRxDnIi/e44c91001cec39712c5d16be92ae63e6/yhfi_0719_10_tapaa_kayttaa_kukkakaalia_kimmo_saira_2400x1350.jpg?fit=fill&h=900&q=60&w=1600)
Grillaa, silppua lehdet tai säilö talveksi – 10 yllättävää tapaa hyödyntää terveellistä kukkakaalia