Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kulman Keittiön jogurttipannacotta ja omena-kanelihilloketta

timer-iconUseita tunteja
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Jogurttipannacotan valmistaminen on usein vuoromestari Eija Hokkasen vastuulla Kulman Keittiössä.

Ainekset

3 kpl
liivatelehteä
4 dl
vispikermaa
3/4 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
1 dl
turkkilaista jogurttia
250 g
omenoita
1/2 dl
sokeria
1/2 tl
kanelia

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Liota liivatelehdet kylmässä vedessä. Kiehauta kerma ja sokerit. Sekoita joukkoon puristetut liivatelehdet. Anna jäähtyä hetki ja sekoita joukkoon jogurtti. Annostele pannacotta jälkiruokakulhoihin, peitä kelmulla ja annan hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai yön yli.

3 kpl
liivatelehteä
4 dl
vispikermaa
3/4 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
1 dl
turkkilaista jogurttia
2

Tee omena-kanelihilloke. Kuori omenat, poista siemenkodat ja kuutioi. Sekoita omenat, sokeri ja kaneli pienessä kattilassa ja keitä 25 minuuttia. Tarjoile jogurttipannacotta jäähdytetyn hillokkeen kera.

250 g
omenoita
1/2 dl
sokeria
1/2 tl
kanelia

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Miltä maistui?
Kuvat:
Foody Allen / Jenni Virta
Julkaistu: 27.9.2019
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

437

1832

29,5 g

19,8 g

37,8 g

37,8 g

1,0 g

5,5 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli