Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tuotteen takana

Kaikki aiheesta Tuotteen takana

Soita video

Aina on hyvä hetki kuohuvalle, sanoo italialainen sommelier – Piemontessa elämä pyörii viinin tahdissa

Rypsi on herkkä kaunotar, ja siksi kultaisia peltoja näkee Suomessa yhä harvemmin

Suomen suurimmassa kalayrityksessä reseptit ovat yksinkertaisia: ”Savustustapamme on liikesalaisuus”

Havin tehtaalla valmistuu 1,5 miljoonaa kiloa kynttilöitä vuodessa – suomalaisten ehdoton suosikkiväri on valkoinen

60 vuotta sitten Toivo Saurén alkoi säilöä kurkkuja vanhassa meijerissä - nyt jälkikasvu jatkaa samoilla resepteillä

Jauhosäkkien ompelijasta Helsingin Myllyn toimitusjohtajaksi – perheyrityksessä on tärkeää tuntea kaikki työvaiheet

Kotimaisen parsan sesonki kestää vain kuusi viikkoa – onneksi tätä kesäistä herkkua voi myös pakastaa

Raikkaita marjoja ympäri vuoden – savolaisviljelijät keksivät loistavan yritysidean 40 vuotta sitten

Fallero valloitti suomalaiset – hetkittäin kaupoissa myytiin jopa eioota, kun suosio yllätti

Ei grammaakaan lankaa hukkaan – Kemissä tehdään vastuullisia pipoja

Kuka nuolee karkin puolikkaat yhteen ja montako kiloa painaa isoin kuula? Paljastimme Vihreän kuulan salaisuudet

”Yhdellä tuotteella pärjää pitkälle” – Naantalissa valmistetaan ihonhoitokakkuja zero waste -ajatuksella

”Ihmisiä kiinnostaa yhä enemmän se, mitä heidän lemmikkinsä syövät”- Dagsmark Petfood valmistaa lähiruokaa koirille ja kissoille

Rakastetun roiskeläpän maku on monelle niin rakas, että reseptiä ei haluta muokata

Junttapulla Porin seudulta on himoittu herkku eri puolilla Suomea

Tuusulassa puhiseva oluttehdas sai alkunsa kahden työkaverin after work -kaljoista Irlannissa

Suvi palasi Helsingistä sukutilalle, jossa hän kasvattaa broilereita sisulla ja sydämellä

Eivätkö hanhet lennä karkuun? Hauhalan Hanhifarmilla osataan vastata kysymyksiin tuhansien lintujen kokemuksella