Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tuotteen takana

Kaikki aiheesta Tuotteen takana

Luonkos Finland: Luonkosin kosmetiikkatuotteissa käytetään esimerkiksi metsämikrobeista tehtyä uutetta, kauraa, ohraa ja savea.
Luonkos Finland: Luonkosin kosmetiikkatuotteissa käytetään esimerkiksi metsämikrobeista tehtyä uutetta, kauraa, ohraa ja savea.

”Yhdellä tuotteella pärjää pitkälle” – Naantalissa valmistetaan ihonhoitokakkuja zero waste -ajatuksella

Bahrije ja Muharrem Imeri
Bahrije ja Muharrem Imeri

”Ihmisiä kiinnostaa yhä enemmän se, mitä heidän lemmikkinsä syövät”- Dagsmark Petfood valmistaa lähiruokaa koirille ja kissoille

Saarioisten roiskeläppä kuva 4
Saarioisten roiskeläppä kuva 4

Rakastetun roiskeläpän maku on monelle niin rakas, että reseptiä ei haluta muokata

Junttapulla
Junttapulla

Junttapulla Porin seudulta on himoittu herkku eri puolilla Suomea

Maku Brewing
Maku Brewing

Tuusulassa puhiseva oluttehdas sai alkunsa kahden työkaverin after work -kaljoista Irlannissa

Tuotteen takana
Tuotteen takana

Suvi palasi Helsingistä sukutilalle, jossa hän kasvattaa broilereita sisulla ja sydämellä

Antti ja Virpi Rantalainen huolehtivat hanhista päivisin ja Martta-koira öisin.
Antti ja Virpi Rantalainen huolehtivat hanhista päivisin ja Martta-koira öisin.

Eivätkö hanhet lennä karkuun? Hauhalan Hanhifarmilla osataan vastata kysymyksiin tuhansien lintujen kokemuksella

Veera ja Kari Meltovaara
Veera ja Kari Meltovaara

Rostiksen menekki yllätti kaikki – piirakoita syntyy nyt 50 000 päivässä

Juustomestari Leila Säkkinen on juuri kairannut emmental-juustosta näytteen ja varmistaa, että kolot ovat juuri oikean kokoisia.
Juustomestari Leila Säkkinen on juuri kairannut emmental-juustosta näytteen ja varmistaa, että kolot ovat juuri oikean kokoisia.

Miksi saamme kiittää trukkikuskeja emmentaljuuston koloista? Suomen pohjoisimman juustolan mestari Leila paljastaa kypsytyksen jipot

Kun pastan pinta on rosoinen ja karkea, kastike tarttuu siihen paremmin ja pastasta tulee maukkaampaa.
Kun pastan pinta on rosoinen ja karkea, kastike tarttuu siihen paremmin ja pastasta tulee maukkaampaa.

Pasta Rummon tarina: Tulva tuhosi pastatehtaan, mutta se olikin onni onnettomuudessa

Närpiössä vihannesten viljely siirtyy usein sukupolvelta toiselle. Börje Ivarsin (oikealla) tytär Jennifer Ivars ja hänen puolisonsa Victor Petersson (vasemmalla) ovat olleet pari vuotta töissä suvun tomaattitarhalla.
Närpiössä vihannesten viljely siirtyy usein sukupolvelta toiselle. Börje Ivarsin (oikealla) tytär Jennifer Ivars ja hänen puolisonsa Victor Petersson (vasemmalla) ovat olleet pari vuotta töissä suvun tomaattitarhalla.

Maistuisiko kirsikkatomaatti, pihvitomaatti vai pieni, roteva Dunne? Närpiön Vihanneksella hallitaan kaikkien viljelyniksit

Maanviljelijä Juho Aula näyttää harson alta löytyvät solist-lajiketta olevat varhaisperunat.
Maanviljelijä Juho Aula näyttää harson alta löytyvät solist-lajiketta olevat varhaisperunat.

Kesän sadon keruukausi on ovella – töitä olisi vielä tuhansille

Hätälän sopimuskalastajiin kuuluva Lauri Halonen kalastaa ympäri vuoden, talvella nuotalla ja avoveden aikaan troolilla.
Hätälän sopimuskalastajiin kuuluva Lauri Halonen kalastaa ympäri vuoden, talvella nuotalla ja avoveden aikaan troolilla.

Kala ei ui lähikauppaan ilman ammattilaista: "On tärkeää, että Suomessa kalastetaan jatkossakin"

Joka viides tullin tutkimista elintarvikkeiden tuote-eristä ei läpäise puhtain paperein valvontaprosessia.
Joka viides tullin tutkimista elintarvikkeiden tuote-eristä ei läpäise puhtain paperein valvontaprosessia.

Tullin valvova silmä vahtii, ettei salmonellalla maustettu chili pääse Suomeen

Raffaello Lippi korjaa satoa. Hänellä on tuhat oliivipuuta neljän hehtaarin alueella.
Raffaello Lippi korjaa satoa. Hänellä on tuhat oliivipuuta neljän hehtaarin alueella.

Hyvistä puista hellin käsin – laadukkaan oliiviöljyn matka Toscanan lehdoista kaupan hyllylle

Vuonankaalin puutarhurit sanovat, että yhteishenki on hyvässä seurassa syntynyt aivan itsestään. Kuvassa vasemmalta Harjutarhojen Annika Luhtala, Jenni Haapasalo, Petri Haapasalo ja Mikko Luhtala, sekä edessä Piltin Puutarhan Hanna Helenius.
Vuonankaalin puutarhurit sanovat, että yhteishenki on hyvässä seurassa syntynyt aivan itsestään. Kuvassa vasemmalta Harjutarhojen Annika Luhtala, Jenni Haapasalo, Petri Haapasalo ja Mikko Luhtala, sekä edessä Piltin Puutarhan Hanna Helenius.

Nuoret kasvihuoneviljelijät yhdistivät voimansa – palkintona vihdoin kaunis vuonankaalisato