Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Voiko täydellisempää maisemaa lumikenkälenkille olla?

Halipuu ja yögolf - kokeile näitä Lapin ihmeitä!

Teksti:
Taina Ahtela
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 26.1.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
Lappi ja Levi paistattelevat reippailijoiden suosiossa ympäri vuoden ja pohjoisessa järjestetään paljon muutakin hauskaa tekemistä kuin laskettelua tai hiihtoa.

Lappi on hyvässä kansainvälisessä nosteessa. Eikä ihme: The Economist -lehden vertailussa Levin laskettelukeskus sai paremmat pisteet kuin Sveitsin Verbier tai Ranskan Chamonix, mutta oli näitä edullisempi.

Vaikka majoitus kannattaa varata hyvissä ajoin, keväälläkin voi löytyä vielä tilaa.

Myös suomalaista matkailijaa ilahduttaa se, että lentoja Ivalon, Kittilän ja Helsingin välillä on lisätty. Matkailuyritykset panostavat Lapin "kahdeksaan vuodenaikaan".

"Tekemistä on ympäri vuoden", sanoo hotellipäällikkö Virpi Mäkilä Break Sokos Hotel Levistä.

Keskiyön auringossa voi jopa golfata ympäri vuorokauden.

Hotellien palvelutarjonnassa on kevät- ja kesäkaudella kaikkea pyöräilystä melontaan ja kesäkelkkarataan. Keskiyön auringossa voi jopa golfata ympäri vuorokauden.

Himoliikkujat kokoontuvat kelopölli kainalossa Arctic Challenge -haasteotteluun. Reippailijoille on kesällä Levi Outdoor Fest.

Vaikka majoitus kannattaa varata hyvissä ajoin, keväälläkin voi löytyä vielä tilaa.

"Rinteet ovat auki äitienpäivään asti. Keväällä on ihanat kelit, kun aurinko paistaa ja aamuisin voi olla hankikantoakin."

Pohjoisen parhaat

Sauno

Original Sokos Hotel Kuusamoon avattu piha-sauna Karhu, jossa on ulkoporeallas. Saunan voi vuokrata omaan käyttöön.

Syö

Loimusiikaa ja hillapannacottaa vai raututartar ja mesiangervotiramisu? Levin Kiisa-ravintolan lähiruokaelämyksistä voi olla vaikea valita.

Nuku

Menikö joulu liian nopeasti? Rovaniemen Original Sokos Hotel Vaakunasta voi varata jouluteemahuoneen. Kaikissa huoneissa loimottavat revontulet.

Lisää aiheesta