Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tältä näyttää Suomen hienoimmaksi valittu sviitti – katso kuvat

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 2.7.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
Näköalasviitti Helsingin Hietalahdessa äänestettiin Suomen ykköseksi World Travel Awards 2018 -kisassa.

Radisson Blu Seaside Hotelin 70-neliöisessä Seaside-sviitissä poreamme löytyy kattoterassilta, josta voi katsella edessä avautuvaa telakkamaisemaa.

– Sviitissä olemme määritelleet uudelleen sen, mitä on moderni luksus. Erityisen runsaasti kiitosta on kerännyt saunaosaston parvekkeen poreamme, josta on huikeat näkymät merelle ja satamaan, Radisson Blu Seaside Hotellin hotellinjohtaja Kaija-Riitta Uusitalo kertoo.

Luksussviitti pokkasi palkinnon viikonloppuna Kreikan Ateenassa järjestetyssä juhlagaalassa. Samassa yhteydessä Radisson Blu Plaza Hotel palkittiin Suomen johtavana liikematkustushotellina.

– Saatu tunnustus ja jatkuvasti saamamme hyvä asiakaspalaute kertovat, että tekemällämme työllä on merkitystä", sanoo SOK:n kansainvälisen hotelliliiketoiminnan liiketoimintajohtaja ja Radisson Blu Hotellien Suomen maajohtaja Timo Vepsäläinen.

Asiakkaille oma kuljetuspalvelu

Radisson Blu -hotellit käynnistävät heinäkuun aikana asiakkailleen oman kuljetuspalvelun, jonka tarkoituksena on taata sujuva liikkuminen sekä ohjata asiakkaita luotettaville kuskeille.

Kumppanina palvelussa on Helsinki Limo. Radisson Blu -logoilla varustetun auton voi varata ennakkoon hotellista varauksen yhteydessä tai hotellin vastaanotosta hotellissa majoittuessa.

Tutustu Radisson Blu Seaside Hotelliin

Muista hyödyntää S-Etukortilla erikoishinnat

Lisää aiheesta