Läheisten muistelu ja pimeä vuodenaika rauhoittavat pyhäinpäivän viettoon ja ohjaavat ajatukset perinteisiin, suomalaisiin makuihin. Valitse pyhäinpäivän menuun ruokia sesongin parhaista raaka-aineita: valmista esimerkiksi paahtopaistia ja palsternakka-perunapyreetä, sienisalaattia ja puolukkapiirakkaa.
![Täytetty naudanpaisti ja uunikasvikset](http://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/4kp74zLI3tT9YNDHkJxROM/50b0e48707596449982d13c2fdc519aa/Yrttimaustettu_rullapaisti_kasviksilla_netti.jpg?fit=thumb&h=1600&q=60&w=1600)
![Täytetty naudanpaisti ja uunikasvikset](http://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/4kp74zLI3tT9YNDHkJxROM/50b0e48707596449982d13c2fdc519aa/Yrttimaustettu_rullapaisti_kasviksilla_netti.jpg?fit=fill&h=900&q=60&w=1600)
Juhlava pyhäinpäivän menu x 3