Tee alkuruoaksi italialainen tomaatti-mozzarellasalaatti eli caprese, jonka mausteena on reilusti tuoretta basilikaa, mutta tarjoa salaatti tällä kertaa lämpimänä. Paahda pikkutomaatit uunissa meheviksi ja paista mozzarellajuustoon rapea pinta öljyssä.
Tai aloita pastalla: pollo limonello hurmaa kokin, sillä se valmistuu vajaassa vartissa. Sitruuna ja inkivääri varmistavat, että myös ruokaseura menettää sydämensä tälle klassikkopastalle.
Kun syödään pitkän kaavan mukaan, tarjoa pieni annos risottoa väliruokana tai tee siitä lisukkeiden kanssa pääruoka. Raikas sitruunarisotto on upea pari paistetulle kalalle tai kanalle. Jos et vielä ole risottomestari, ohjeistamme löytyy täydellisen risoton kaava.
Pääruokana maistuu pehmeäksi haudutettu, lempeänmakuinen kala valkoviinillä silatun kermakastikkeen kanssa. Ruotsalainen huippukokki Melker Andersson kypsentää turskan valkoviinillä maustetussa kalaliemessä, joka kiehuu vain kevyesti poreillen.