Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ankkaa ja inkiväärisieniä

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
ankanrinta
2 rkl
punaviinietikkaa
1 rkl
hunajaa
2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
raastettua inkivääriä
suolaa, pippuria
siitakesieniä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa ankan nahkaan ristiviiltoja, ei lihaan. Mausta suolalla ja pippurilla.

2

Laita ankanrinta kylmälle, kuivalle pannulle nahkapuoli alaspäin ja kuumenna pannu. Paista kunnes nahka rapeutuu. Paista ankanrintaa vielä uunissa (140 °C) kunnes sisälämpötila on 56 °C. Anna vetäytyä ja viipaloi ohuesti.

3

Kuumenna ankan rasva pannussa ja lisää raastettu inkivääri, hunaja, soija ja etikka. Keitä kastike kasaan.

4

Paista sienet ja lisää kastike. Anna maustua.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.