Ankkaa ja inkiväärisieniä
Ankkaa ja inkiväärisieniä
Yhteistyössä

Ankkaa ja inkiväärisieniä

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplankanrinta
2 rklpunaviinietikkaa
1 rklhunajaa
2 rklsoijakastiketta
1 rklraastettua inkivääriä
suolaa, pippuria
siitakesieniä

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa ankan nahkaan ristiviiltoja, ei lihaan. Mausta suolalla ja pippurilla.

  2. 2

    Laita ankanrinta kylmälle, kuivalle pannulle nahkapuoli alaspäin ja kuumenna pannu. Paista kunnes nahka rapeutuu. Paista ankanrintaa vielä uunissa (140 °C) kunnes sisälämpötila on 56 °C. Anna vetäytyä ja viipaloi ohuesti.

  3. 3

    Kuumenna ankan rasva pannussa ja lisää raastettu inkivääri, hunaja, soija ja etikka. Keitä kastike kasaan.

  4. 4

    Paista sienet ja lisää kastike. Anna maustua.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä