Annan rusinakakku

Nappaa talteen!
| 200 g | leivontamargariinia |
| 3 dl | sokeria |
| 2 tl | vaniljasokeria |
| 2 kpl | munaa |
| 2 1/4 dl | vehnäjauhoja |
| 2 tl | leivinjauhetta |
| 1 1/4 dl | perunajauhoja |
| 1 dl | rusinoita |
| 1 dl | korintteja |
| 1 1/2 dl | maitoa |
- 1.
Voitele ja jauhota kakkuvuoka. Kuumenna uuni 175 asteeseen.Vaahdota margariini ja sokerit. Lisää munat yksitellen edelleen vatkaten.Yhdistä molemmat jauhot, leivinjauhe, rusinat ja korintit. Kaada seosta kakkutaikinaan vuorotellen maidon tai mehun kanssa.Sekoita taikina sileäksi ja kaada vuokaan. Kypsennä kakkua uunin alaosassa noin 40 minuuttia.Kokeile kakun kypsyyttä tikulla keskeltä. Kakku on kypsä, kun tikku jää kuivaksi. Kypsä kakku alkaa myös reunoilta irrota vuoastaan.
Annan rusinakakku
arvosana3/5
Ainekset (10 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | leivontamargariinia |
| 3 dl | sokeria |
| 2 tl | vaniljasokeria |
| 2 kpl | munaa |
| 2 1/4 dl | vehnäjauhoja |
| 2 tl | leivinjauhetta |
| 1 1/4 dl | perunajauhoja |
| 1 dl | rusinoita |
| 1 dl | korintteja |
| 1 1/2 dl | maitoa |
Valmistus
- 1
Voitele ja jauhota kakkuvuoka. Kuumenna uuni 175 asteeseen.Vaahdota margariini ja sokerit. Lisää munat yksitellen edelleen vatkaten.Yhdistä molemmat jauhot, leivinjauhe, rusinat ja korintit. Kaada seosta kakkutaikinaan vuorotellen maidon tai mehun kanssa.Sekoita taikina sileäksi ja kaada vuokaan. Kypsennä kakkua uunin alaosassa noin 40 minuuttia.Kokeile kakun kypsyyttä tikulla keskeltä. Kakku on kypsä, kun tikku jää kuivaksi. Kypsä kakku alkaa myös reunoilta irrota vuoastaan.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























