Annan rusinakakku | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Annan rusinakakku

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

200 g
Leivontamargariinia
3 dl
Sokeria
2 tl
Vaniljasokeria
2 kpl
Munaa
2 1/4 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
1 1/4 dl
Perunajauhoja
1 dl
Rusinoita
1 dl
Korintteja
1 1/2 dl
Maitoa taiappelsiini mehua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Voitele ja jauhota kakkuvuoka. Kuumenna uuni 175 asteeseen.Vaahdota margariini ja sokerit. Lisää munat yksitellen edelleen vatkaten.Yhdistä molemmat jauhot, leivinjauhe, rusinat ja korintit. Kaada seosta kakkutaikinaan vuorotellen maidon tai mehun kanssa.Sekoita taikina sileäksi ja kaada vuokaan. Kypsennä kakkua uunin alaosassa noin 40 minuuttia.Kokeile kakun kypsyyttä tikulla keskeltä. Kakku on kypsä, kun tikku jää kuivaksi. Kypsä kakku alkaa myös reunoilta irrota vuoastaan.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste
Julkaistu: 27.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.