Annan rusinakakku - Yhteishyvä

Annan rusinakakku

???
Annokset
10
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
Leivontamargariinia
3 dl
Sokeria
2 tl
Vaniljasokeria
2 kpl
Munaa
2 1/4 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
1 1/4 dl
Perunajauhoja
1 dl
Rusinoita
1 dl
Korintteja
1 1/2 dl
Maitoa taiappelsiini mehua

Näin teet

1

Voitele ja jauhota kakkuvuoka. Kuumenna uuni 175 asteeseen.Vaahdota margariini ja sokerit. Lisää munat yksitellen edelleen vatkaten.Yhdistä molemmat jauhot, leivinjauhe, rusinat ja korintit. Kaada seosta kakkutaikinaan vuorotellen maidon tai mehun kanssa.Sekoita taikina sileäksi ja kaada vuokaan. Kypsennä kakkua uunin alaosassa noin 40 minuuttia.Kokeile kakun kypsyyttä tikulla keskeltä. Kakku on kypsä, kun tikku jää kuivaksi. Kypsä kakku alkaa myös reunoilta irrota vuoastaan.

Resepti
Anu Brask
Kuvat
Pekka Haraste
Julkaistu: 27.12.2004
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa