Annan rusinakakku

Nappaa talteen!
| 200 g | leivontamargariinia |
| 3 dl | sokeria |
| 2 tl | vaniljasokeria |
| 2 kpl | munaa |
| 2 1/4 dl | vehnäjauhoja |
| 2 tl | leivinjauhetta |
| 1 1/4 dl | perunajauhoja |
| 1 dl | rusinoita |
| 1 dl | korintteja |
| 1 1/2 dl | maitoa |
- 1.
Voitele ja jauhota kakkuvuoka. Kuumenna uuni 175 asteeseen.Vaahdota margariini ja sokerit. Lisää munat yksitellen edelleen vatkaten.Yhdistä molemmat jauhot, leivinjauhe, rusinat ja korintit. Kaada seosta kakkutaikinaan vuorotellen maidon tai mehun kanssa.Sekoita taikina sileäksi ja kaada vuokaan. Kypsennä kakkua uunin alaosassa noin 40 minuuttia.Kokeile kakun kypsyyttä tikulla keskeltä. Kakku on kypsä, kun tikku jää kuivaksi. Kypsä kakku alkaa myös reunoilta irrota vuoastaan.
Annan rusinakakku
arvosana3/5
Ainekset (10 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | leivontamargariinia |
| 3 dl | sokeria |
| 2 tl | vaniljasokeria |
| 2 kpl | munaa |
| 2 1/4 dl | vehnäjauhoja |
| 2 tl | leivinjauhetta |
| 1 1/4 dl | perunajauhoja |
| 1 dl | rusinoita |
| 1 dl | korintteja |
| 1 1/2 dl | maitoa |
Valmistus
- 1
Voitele ja jauhota kakkuvuoka. Kuumenna uuni 175 asteeseen.Vaahdota margariini ja sokerit. Lisää munat yksitellen edelleen vatkaten.Yhdistä molemmat jauhot, leivinjauhe, rusinat ja korintit. Kaada seosta kakkutaikinaan vuorotellen maidon tai mehun kanssa.Sekoita taikina sileäksi ja kaada vuokaan. Kypsennä kakkua uunin alaosassa noin 40 minuuttia.Kokeile kakun kypsyyttä tikulla keskeltä. Kakku on kypsä, kun tikku jää kuivaksi. Kypsä kakku alkaa myös reunoilta irrota vuoastaan.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












