Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Appelsiini-fenkolisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
appelsiinia
3 rkl
sherryetikkaa
9 rkl
neitsytoliiviöljyä
pieni fenkolikerä
mieto salaattisipulia
mustia oliiveja
silputtua kevätsipulia
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori appelsiinit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi fenkoli ja sipuli ohuiksi siivuiksi.

2

Lado ainekset kerroksittain laakeaan kulhoon.

3

Sekoita viinietikka ja öljy, lisää mausteet ja kaada kastike salaatin päälle. Viimeistele mustilla oliiveilla ja kevätsipulisilpulla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.