Appelsiini-labneh - Yhteishyvä

Appelsiini-labneh

???
Annokset
4
Ruokavalio
Libanonilainen labneh on jogurtista valuttamalla tehtyä "tuorejuustoa".
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Turkkilaista jogurttia
1/4 tl
Suolaa
2 rkl
Hunajaa tai vaaleaa siirappia
1 tl
Vaniljasokeria

PINNALLE

Raastettua appelsiininkuorta
Kardemummaa
2 - 3 kpl
Veriappelsiinia

Näin teet

1

Mausta jogurtti suolalla ja pane valumaan harsokankaalla tai talouspaperilla vuorattuun siivilään. Nosta siivilä kulhon päälle. Peitä kelmulla ja anna jogurtin valua 1 vrk. Kumoa jogurtti siivilästä, mausta hunajalla ja vaniljasokerilla. Lisää pinnalle vähän raastettua appelsiininkuorta ja kardemummaa. Tarjoa appelsiiniviipaleiden kanssa tai leikkaa appelsiinit paloiksi ja sekoita labnehiin.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.1.2017
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja24 g96 g
Proteiinia5 g19 g
Rasvaa10 g41 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj902 3607
Energiaa kcal215 861

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,25 tl Suolaa

  • 1 tl Vaniljasokeria

  • Raastettua appelsiininkuorta

  • Kardemummaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja24 g96 g
Proteiinia5 g19 g
Rasvaa10 g41 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj902 3607
Energiaa kcal215 861

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,25 tl Suolaa

  • 1 tl Vaniljasokeria

  • Raastettua appelsiininkuorta

  • Kardemummaa

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.