Mausta jogurtti suolalla ja pane valumaan harsokankaalla tai talouspaperilla vuorattuun siivilään. Nosta siivilä kulhon päälle. Peitä kelmulla ja anna jogurtin valua 1 vrk. Kumoa jogurtti siivilästä, mausta hunajalla ja vaniljasokerilla. Lisää pinnalle vähän raastettua appelsiininkuorta ja kardemummaa. Tarjoa appelsiiniviipaleiden kanssa tai leikkaa appelsiinit paloiksi ja sekoita labnehiin.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
902
215
10,3 g
7,3 g
24,0 g
24,0 g
2,5 g
4,8 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,25 tl Suolaa,
1 tl Vaniljasokeria,
Raastettua appelsiininkuorta,
Kardemummaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli