Huuhtele ja halkaise aprikoosit. Poista kivet ja viipaloi puolikkaat. Huuhtele, halkaise ja viipaloi kurkku. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna basilika. Sekoita ainekset keskenään kulhossa.
Sekoita kastikkeen ainekset ja kääntele salaattiin.
Murenna feta kulhoon. Vatkaa feta ja jogurtti sähkövatkaimella vaahdoksi.
Levitä fetavaahto tarjoilulautasen pohjalle. Lisää päälle huuhdeltu rucola ja aprikoosisalaatti.
Vinkki: Grillaa halutessasi aprikoosinpuolikkaat salaattiin.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
199
835
12,8 g
5,3 g
11,5 g
11,3 g
1,8 g
8,0 g
1,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukku basilikaa,
ripaus suolaa,
ruukku villirucolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli