Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Aprikoosi-ricottavaahto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

125 g
kuivattuja aprikooseja
4 kpl
liivatelehteä
250 g
ricottajuustoa
3/4 dl
sokeria
2 dl
kuohukermaa
mantelilastuja, jotka paahdetaan kuivassa, kuumassa paistinpannussa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Liota aprikooseja muutama tunti kylmässä vedessä (tai viinissä). Siivilöi pois neste ja soseuta aprikoosit.

2

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä. Sekoita aprikoosisose tuorejuuston ja sokerin kera.

3

Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon. Purista liivatteista pois kaikki neste, sulata pienessä kasarissa ja sekoita varovasti muiden ainesten kera. Jäähdytä.

4

Muotoile jälkiruokalautaselle kuumaan veteen kastetulla lusikalla palloja, koristele lautanen tuoreilla hedelmillä ja ripottele paahdettuja mantelilastuja pinnalle. Aprikoosien asemesta voidaan käyttää muita tuoreita hedelmiä tai lakkoja.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.