Aprikoosi-toscapiirakka | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Aprikoosi-toscapiirakka

Fork and knife
12 Annosta
Fork and knife
12 Annosta

Ainekset

3 kpl
Kananmunaa
2 dl
Sokeria
2 1/2 dl
Vehnnäjauhoja
1 dl
Mantelijauhetta
1 1/2 tl
Leivinjauhetta
100 g
Sulatettua margariinia
1 kpl
(420/235 g) säilykeaprikoosinpuolikkaita

kuorrutus

100 g
Margariinia
1 dl
Sokeria
1/2 dl
Maitoa
1 rkl
Vehnäjauhoja
100 g
Mantelilastuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat aineet ja siivilöi vuorotellen vaahtoon sulatetun rasvan kanssa. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle noin 25 x32 cm:n kokoiselle pienelle uunipellille tai -vuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla 20 minuuttia.Ota pohja uunista ja nosta lämpötila 225 asteeseen. Valuta aprikoosit. Kiehauta sekoittaen kuorrutuksen aineet. Levitä aprikoosit kakun päälle ja peitä kuorrutuksella. Paista piirakkaa noin 10 minuuttia tai kunnes pinta saa väriä. Nosta jäähtymään ja leikkaa annospaloiksi.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.3.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.