Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Arkitofu

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
friteerattua tofua
2 kpl
porkkanaa
500 g
kaalia
100 g
sokeriherneitä
50 g
siitakesieniä
3 rkl
purjosipulin vihreää osaa
1 tl
inkivääritahnaa
2 tl
valkosipulitahnaa
rypsiöljyä
1–2 tl hienoksi silputtua tuoretta chiliä
vaaleaa soijakastiketta
riisiviinietikkaa
ripaus sokeria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Revi tofukuutiot vinosti kahtia. Suikaloi porkkana ohuiksi, pitkiksi tikuiksi.

2

Leikkaa sokeriherneet vinosti kahtia, purjosipuli ohuiksi vinoviipaleiksi ja silppua kaali.

3

Kuumenna tilkka öljyä wokpannussa ja kuullota siinä inkivääri, valkosipuli ja chili. Lisää pilkottu kaali, porkkanasuikaleet, sienet, purjo ja lopuksi sokeriherneet.

4

Kypsennä kasvikset puolikypsiksi wokissa koko ajan liikutellen. Mausta soijalla, riisietikalla ja sokerilla. Lisää viimeiseksi kypsät tofupalat.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 23.8.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.