Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 400 g | friteerattua tofua |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 500 g | kaalia |
| 100 g | sokeriherneitä |
| 50 g | siitakesieniä |
| 3 rkl | purjosipulin vihreää osaa |
| 1 tl | inkivääritahnaa |
| 2 tl | valkosipulitahnaa |
| rypsiöljyä | |
| 1–2 tl hienoksi silputtua tuoretta chiliä | |
| vaaleaa soijakastiketta | |
| riisiviinietikkaa | |
| ripaus sokeria |
Revi tofukuutiot vinosti kahtia. Suikaloi porkkana ohuiksi, pitkiksi tikuiksi.
Leikkaa sokeriherneet vinosti kahtia, purjosipuli ohuiksi vinoviipaleiksi ja silppua kaali.
Kuumenna tilkka öljyä wokpannussa ja kuullota siinä inkivääri, valkosipuli ja chili. Lisää pilkottu kaali, porkkanasuikaleet, sienet, purjo ja lopuksi sokeriherneet.
Kypsennä kasvikset puolikypsiksi wokissa koko ajan liikutellen. Mausta soijalla, riisietikalla ja sokerilla. Lisää viimeiseksi kypsät tofupalat.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | friteerattua tofua |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 500 g | kaalia |
| 100 g | sokeriherneitä |
| 50 g | siitakesieniä |
| 3 rkl | purjosipulin vihreää osaa |
| 1 tl | inkivääritahnaa |
| 2 tl | valkosipulitahnaa |
| rypsiöljyä | |
| 1–2 tl hienoksi silputtua tuoretta chiliä | |
| vaaleaa soijakastiketta | |
| riisiviinietikkaa | |
| ripaus sokeria |
Revi tofukuutiot vinosti kahtia. Suikaloi porkkana ohuiksi, pitkiksi tikuiksi.
Leikkaa sokeriherneet vinosti kahtia, purjosipuli ohuiksi vinoviipaleiksi ja silppua kaali.
Kuumenna tilkka öljyä wokpannussa ja kuullota siinä inkivääri, valkosipuli ja chili. Lisää pilkottu kaali, porkkanasuikaleet, sienet, purjo ja lopuksi sokeriherneet.
Kypsennä kasvikset puolikypsiksi wokissa koko ajan liikutellen. Mausta soijalla, riisietikalla ja sokerilla. Lisää viimeiseksi kypsät tofupalat.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.