Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 1 kg | bataatteja |
| 700 g | porkkanoita |
| 3 dl | kookosmaitoa/kookoskermaa |
| 1/2 dl | siirappia |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 1 1/2 dl | korppujauhoja |
| 1 1/2 tl | suolaa |
| vettä | |
| suolaa | |
| ripaus inkivääriä ja kanelia | |
| pinnalle korppujauhoja ja voinokareita |
Kuori bataatit ja porkkanat ja kuutioi ne. Keitä kuutiot suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta vesi pois ja soseuta.
Sekoita soseen joukkoon kookosmaito/kookoskerma, siirappi, kananmunat ja korppujauhot.
Mausta suolalla, inkiväärillä ja kanelilla.
Kaada seos voideltuun uunivuokaan, ripottele pinnalle korppujauhoja ja voinokareita.
Kypsennä 150⁰C n 2 tuntia.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kg | bataatteja |
| 700 g | porkkanoita |
| 3 dl | kookosmaitoa/kookoskermaa |
| 1/2 dl | siirappia |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 1 1/2 dl | korppujauhoja |
| 1 1/2 tl | suolaa |
| vettä | |
| suolaa | |
| ripaus inkivääriä ja kanelia | |
| pinnalle korppujauhoja ja voinokareita |
Kuori bataatit ja porkkanat ja kuutioi ne. Keitä kuutiot suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta vesi pois ja soseuta.
Sekoita soseen joukkoon kookosmaito/kookoskerma, siirappi, kananmunat ja korppujauhot.
Mausta suolalla, inkiväärillä ja kanelilla.
Kaada seos voideltuun uunivuokaan, ripottele pinnalle korppujauhoja ja voinokareita.
Kypsennä 150⁰C n 2 tuntia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.