Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Bataatti-porkkanalaatikko kookosmaidossa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kg
bataatteja
700 g
porkkanoita
3 dl
kookosmaitoa/kookoskermaa
1/2 dl
siirappia
2 kpl
kananmunaa
1 1/2 dl
korppujauhoja
1 1/2 tl
suolaa
vettä
suolaa
ripaus inkivääriä ja kanelia
pinnalle korppujauhoja ja voinokareita

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori bataatit ja porkkanat ja kuutioi ne. Keitä kuutiot suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta vesi pois ja soseuta.

2

Sekoita soseen joukkoon kookosmaito/kookoskerma, siirappi, kananmunat ja korppujauhot.

3

Mausta suolalla, inkiväärillä ja kanelilla.

4

Kaada seos voideltuun uunivuokaan, ripottele pinnalle korppujauhoja ja voinokareita.

5

Kypsennä 150⁰C n 2 tuntia.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.