Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Bataattikeitto kookosmaidolla

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
sipuli
2 kpl
valkosipulinkynttä
500 g
bataattia
1 kpl
prk tomaattimurskaa
1/2 kpl
punainen chili
3 rkl
kasvisfondia
4 dl
kookosmaitoa
6 dl
vettä
2 rkl
öljyä kuullottamiseen
1/3 tl
suolaa
1 kpl
lime lohkoina
mustapippuria
tuoretta leipää
juustoa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Poista chilistä siemenet, kuori valkosipulit ja sipuli. Silppua chili ja sipulit sekä kuullota tilkassa öljyä.

2

Kuori bataatti ja leikkaa pieniksi kuutioiksi, lisää kattilaan. Kaada vesi, suola ja kasvisfondi joukkoon. Keitä bataatteja, kunnes ovat pehmenneet. Lisää tomaattimurska ja kookosmaito. Hauduta vielä hetki.

3

Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää vettä, jos koostumus on liian paksua.

4

Tarjoiluvaiheessa mausta keitto rouhaisemalla mustapippuria keittoon ja pirskottamalla hieman limeä pintaan.

5

Tarjoile juustoleipien kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.