
Briejuustoa filotaikinassa


Ainekset
Valmistus
Sulata filotaikina pakkauksen ohjeiden mukaan.
Leikkaa brie n. 20 g:n paloiksi.
Aseta 1 filotaikinalehti leivinpaperille, voitele voisulalla ja aseta toinen filotaikinalehti päälle, voitele uudestaan. Leikkaa taikinasta n 15 x 15 cm neliö.
Täytä taikinaneliö briejuustopalalla ja rullaa tiukaksi rullaksi tai kerää filotaikinasta pieni nyytti.
Täytä kaikki samalla tavalla.
Paista 200-asteisessa uunissa kunnes filotaikinanyytit/rullat ovat saaneet hienon kullanruskean värin.
Tarjoile viikunahillon kanssa. Sopii jälkiruoaksi, alkupalaksi, naposteluksi ja salaatin tai keiton kanssa.
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.