Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Briejuustoa filotaikinassa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
briejuustoa
1 kpl
pkt filotaikinaa (pakaste)
50 g
voisulaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Sulata filotaikina pakkauksen ohjeiden mukaan.

2

Leikkaa brie n. 20 g:n paloiksi.

3

Aseta 1 filotaikinalehti leivinpaperille, voitele voisulalla ja aseta toinen filotaikinalehti päälle, voitele uudestaan. Leikkaa taikinasta n 15 x 15 cm neliö.

4

Täytä taikinaneliö briejuustopalalla ja rullaa tiukaksi rullaksi tai kerää filotaikinasta pieni nyytti.

5

Täytä kaikki samalla tavalla.

6

Paista 200-asteisessa uunissa kunnes filotaikinanyytit/rullat ovat saaneet hienon kullanruskean värin.

7

Tarjoile viikunahillon kanssa. Sopii jälkiruoaksi, alkupalaksi, naposteluksi ja salaatin tai keiton kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.