Keitä huuhdeltu kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää keitinveteen 2 rkl fondia.
Purista limen mehu kulhoon. Lisää oliiviöljy, mustapippuria ja hyppysellinen Herbamare-yrttisuolaa. Lisää kuutioitu avokado ja pyöräytä.
Keitä parsakaalinkukinnot suolatussa vedessä 3–4 minuuttia. Valuta kuivaksi.
Lisää muut ainekset ja sekoita varovasti. Viimeistele cashewpähkinöillä.
Jugurttikastikkeseen sekoita ainekset.
Mausta broilerin rintafileét suolalla ja pippurilla. Sivele öljyllä ja grillaa grillissä keskilämmöllä n. 15 - 20 min.
Pähkinäiseltä maistuva kvinoa on erinomainen lisuke. Kvinoa sisältää runsaasti proteiinia, hyvälaatuista rasvaa sekä reilusti vitamiineja ja kivennäisaineita.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.