Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 4 kpl | broilerin rintafileetä |
| suolaa, pippuria | |
| Kvinoasalaatti: | |
|---|---|
| 1 kpl | ½ dl hyvin huuhdeltua kvinoaa |
| 2 rkl | kasvis- tai kanafondia |
| 1 kpl | prk kikherneitä |
| 1 kpl | avokado |
| 1 kpl | ruukku rukolaa |
| 1 kpl | kuutioitu kurkku |
| 1 kpl | rasia kirsikkatomaatteja (puolitettuina) |
| 1/2 kpl | suikaloitu punasipuli |
| 1/2 kpl | parsakaalin kukinnot |
| 1/2 kpl | ruukkua silputtua minttua |
| 1 dl | suolattuja ja paahdettuja cashewpähkinoitä |
| 1 kpl | limen mehu |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| herbamare-yrttisuolaa, pippuria | |
| Minttu-jugurttikastike: | |
| 2 dl | ruokajugurtti |
| 1/2 kpl | ruukkua silputtua minttua |
| 1 rkl | juoksevaa hunajaa |
| 1/2 kpl | limen mehu |
| suolaa, pippuria | |
Keitä huuhdeltu kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää keitinveteen 2 rkl fondia.
Purista limen mehu kulhoon. Lisää oliiviöljy, mustapippuria ja hyppysellinen Herbamare-yrttisuolaa. Lisää kuutioitu avokado ja pyöräytä.
Keitä parsakaalinkukinnot suolatussa vedessä 3–4 minuuttia. Valuta kuivaksi.
Lisää muut ainekset ja sekoita varovasti. Viimeistele cashewpähkinöillä.
Jugurttikastikkeseen sekoita ainekset.
Mausta broilerin rintafileét suolalla ja pippurilla. Sivele öljyllä ja grillaa grillissä keskilämmöllä n. 15 - 20 min.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | broilerin rintafileetä |
| suolaa, pippuria | |
Kvinoasalaatti: | |
| 1 kpl | ½ dl hyvin huuhdeltua kvinoaa |
| 2 rkl | kasvis- tai kanafondia |
| 1 kpl | prk kikherneitä |
| 1 kpl | avokado |
| 1 kpl | ruukku rukolaa |
| 1 kpl | kuutioitu kurkku |
| 1 kpl | rasia kirsikkatomaatteja (puolitettuina) |
| 1/2 kpl | suikaloitu punasipuli |
| 1/2 kpl | parsakaalin kukinnot |
| 1/2 kpl | ruukkua silputtua minttua |
| 1 dl | suolattuja ja paahdettuja cashewpähkinoitä |
| 1 kpl | limen mehu |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| herbamare-yrttisuolaa, pippuria | |
Minttu-jugurttikastike: | |
| 2 dl | ruokajugurtti |
| 1/2 kpl | ruukkua silputtua minttua |
| 1 rkl | juoksevaa hunajaa |
| 1/2 kpl | limen mehu |
| suolaa, pippuria | |
Keitä huuhdeltu kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää keitinveteen 2 rkl fondia.
Purista limen mehu kulhoon. Lisää oliiviöljy, mustapippuria ja hyppysellinen Herbamare-yrttisuolaa. Lisää kuutioitu avokado ja pyöräytä.
Keitä parsakaalinkukinnot suolatussa vedessä 3–4 minuuttia. Valuta kuivaksi.
Lisää muut ainekset ja sekoita varovasti. Viimeistele cashewpähkinöillä.
Jugurttikastikkeseen sekoita ainekset.
Mausta broilerin rintafileét suolalla ja pippurilla. Sivele öljyllä ja grillaa grillissä keskilämmöllä n. 15 - 20 min.
Pähkinäiseltä maistuva kvinoa on erinomainen lisuke. Kvinoa sisältää runsaasti proteiinia, hyvälaatuista rasvaa sekä reilusti vitamiineja ja kivennäisaineita.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.