Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broilerin filee ja kvinoasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
broilerin rintafileetä
suolaa, pippuria

Kvinoasalaatti:

1 kpl
½ dl hyvin huuhdeltua kvinoaa
2 rkl
kasvis- tai kanafondia
1 kpl
prk kikherneitä
1 kpl
avokado
1 kpl
ruukku rukolaa
1 kpl
kuutioitu kurkku
1 kpl
rasia kirsikkatomaatteja (puolitettuina)
1/2 kpl
suikaloitu punasipuli
1/2 kpl
parsakaalin kukinnot
1/2 kpl
ruukkua silputtua minttua
1 dl
suolattuja ja paahdettuja cashewpähkinoitä
1 kpl
limen mehu
2 rkl
oliiviöljyä
Herbamare-yrttisuolaa, pippuria

Minttu-jugurttikastike:

2 dl
ruokajugurtti
1/2 kpl
ruukkua silputtua minttua
1 rkl
juoksevaa hunajaa
1/2 kpl
limen mehu
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Keitä huuhdeltu kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää keitinveteen 2 rkl fondia.

2

Purista limen mehu kulhoon. Lisää oliiviöljy, mustapippuria ja hyppysellinen Herbamare-yrttisuolaa. Lisää kuutioitu avokado ja pyöräytä.

3

Keitä parsakaalinkukinnot suolatussa vedessä 3–4 minuuttia. Valuta kuivaksi.

4

Lisää muut ainekset ja sekoita varovasti. Viimeistele cashewpähkinöillä.

5

Jugurttikastikkeseen sekoita ainekset.

6

Mausta broilerin rintafileét suolalla ja pippurilla. Sivele öljyllä ja grillaa grillissä keskilämmöllä n. 15 - 20 min.

Pähkinäiseltä maistuva kvinoa on erin­omainen lisuke. Kvinoa sisältää runsaasti proteiinia, hyvälaatuista rasvaa sekä reilusti vitamiineja ja kivennäisaineita.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.10.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.