Broilerin filee ja kvinoasalaatti
Broilerin filee ja kvinoasalaatti
Yhteistyössä

Broilerin filee ja kvinoasalaatti

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplbroilerin rintafileetä
suolaa, pippuria

Kvinoasalaatti:

1 kpl½ dl hyvin huuhdeltua kvinoaa
2 rklkasvis- tai kanafondia
1 kplprk kikherneitä
1 kplavokado
1 kplruukku rukolaa
1 kplkuutioitu kurkku
1 kplrasia kirsikkatomaatteja (puolitettuina)
1/2 kplsuikaloitu punasipuli
1/2 kplparsakaalin kukinnot
1/2 kplruukkua silputtua minttua
1 dlsuolattuja ja paahdettuja cashewpähkinoitä
1 kpllimen mehu
2 rkloliiviöljyä
herbamare-yrttisuolaa, pippuria

Minttu-jugurttikastike:

2 dlruokajugurtti
1/2 kplruukkua silputtua minttua
1 rkljuoksevaa hunajaa
1/2 kpllimen mehu
suolaa, pippuria

Valmistus

  1. 1

    Keitä huuhdeltu kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää keitinveteen 2 rkl fondia.

  2. 2

    Purista limen mehu kulhoon. Lisää oliiviöljy, mustapippuria ja hyppysellinen Herbamare-yrttisuolaa. Lisää kuutioitu avokado ja pyöräytä.

  3. 3

    Keitä parsakaalinkukinnot suolatussa vedessä 3–4 minuuttia. Valuta kuivaksi.

  4. 4

    Lisää muut ainekset ja sekoita varovasti. Viimeistele cashewpähkinöillä.

  5. 5

    Jugurttikastikkeseen sekoita ainekset.

  6. 6

    Mausta broilerin rintafileét suolalla ja pippurilla. Sivele öljyllä ja grillaa grillissä keskilämmöllä n. 15 - 20 min.

Pähkinäiseltä maistuva kvinoa on erin­omainen lisuke. Kvinoa sisältää runsaasti proteiinia, hyvälaatuista rasvaa sekä reilusti vitamiineja ja kivennäisaineita.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä