Cappuccino-suklaaruudut
15 min
8 Palaa
Ainekset
1 kpl
(420 g) valmista suklaakakkujauhetta
2 kpl
(á 12,5 g) cappuccino-pikakahvijauhetta
2 dl
Vettä
Kuorrutus:
1 kpl
Cappiccino-pikakahvijauhetta
4 rkl
Vettä
3 rkl
Sulatettua margariinia tai voita
3 1/2 dl
Tomusokeria
1 rkl
Kaakaojauhetta
Koristeeksi:
1 dl
Suklaarusinoita tai -makeisia
Valmistus
1
Sekoita valmiista suklaakakkujauheesta, pikakahvijauheesta ja vedestä pakkauksen ohjeen mukaan tasainen taikina. Jaa taikina voideltuun ja korppujauhotettuun suorakaiteen muotoiseen (20x25 cm) uunivuokaan. Paista kakkupohjaa 175 asteessa uunin alatasossa 30-40 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä ennen kumoamista. Valmista kuorrute. Liota cappuccinojauhe lämpimään veteen. Sekoita mukaan sulatettu rasva ja siivilän läpi tomusokeri sekä kaakaojauhe. Levitä kuorrute kakun pinnalle ja koristele pinta suklaarusinoilla. Anna kuorrutteen hetken aikaa jähmettyä ennen leikkaamista.
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.5.2005
|Muokattu: 15.1.2024
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.