Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Cappuccino-suklaaruudut

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Palaa
Fork and knife
8 Palaa

Ainekset

1 kpl
(420 g) valmista suklaakakkujauhetta
2 kpl
(á 12,5 g) cappuccino-pikakahvijauhetta
2 dl
Vettä

Kuorrutus:

1 kpl
Cappiccino-pikakahvijauhetta
4 rkl
Vettä
3 rkl
Sulatettua margariinia tai voita
3 1/2 dl
Tomusokeria
1 rkl
Kaakaojauhetta

Koristeeksi:

1 dl
Suklaarusinoita tai -makeisia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita valmiista suklaakakkujauheesta, pikakahvijauheesta ja vedestä pakkauksen ohjeen mukaan tasainen taikina. Jaa taikina voideltuun ja korppujauhotettuun suorakaiteen muotoiseen (20x25 cm) uunivuokaan. Paista kakkupohjaa 175 asteessa uunin alatasossa 30-40 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä ennen kumoamista. Valmista kuorrute. Liota cappuccinojauhe lämpimään veteen. Sekoita mukaan sulatettu rasva ja siivilän läpi tomusokeri sekä kaakaojauhe. Levitä kuorrute kakun pinnalle ja koristele pinta suklaarusinoilla. Anna kuorrutteen hetken aikaa jähmettyä ennen leikkaamista.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.5.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.