Cappuccino-suklaaruudut - Yhteishyvä

Cappuccino-suklaaruudut

???
Paloja
8
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(420 g) valmista suklaakakkujauhetta
2 kpl
(á 12,5 g) cappuccino-pikakahvijauhetta
2 dl
Vettä

KUORRUTUS:

1 kpl
Cappiccino-pikakahvijauhetta
4 rkl
Vettä
3 rkl
Sulatettua margariinia tai voita
3 1/2 dl
Tomusokeria
1 rkl
Kaakaojauhetta

KORISTEEKSI:

1 dl
Suklaarusinoita tai -makeisia

Näin teet

1

Sekoita valmiista suklaakakkujauheesta, pikakahvijauheesta ja vedestä pakkauksen ohjeen mukaan tasainen taikina. Jaa taikina voideltuun ja korppujauhotettuun suorakaiteen muotoiseen (20x25 cm) uunivuokaan. Paista kakkupohjaa 175 asteessa uunin alatasossa 30-40 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä ennen kumoamista. Valmista kuorrute. Liota cappuccinojauhe lämpimään veteen. Sekoita mukaan sulatettu rasva ja siivilän läpi tomusokeri sekä kaakaojauhe. Levitä kuorrute kakun pinnalle ja koristele pinta suklaarusinoilla. Anna kuorrutteen hetken aikaa jähmettyä ennen leikkaamista.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.5.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa